Aktywne Wpisy
zimne_st00pki +16
Z takich najgłupszych rzeczy, które wrzucę na ten profil to ostatnio pisałem z laską na bumblee.
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵

drobne_na_taryfe +59
czaicie być watykańskim balsamistą i dostąpić zaszczytu zakorkowania papieżowi dupska na ostatnią podróż
źródło: temp_file8716071945365445061
Pobierz

Jak dobrze, że człowiek mieszka w spokojnej miejscowości nad morzem
;)
#wroclaw #ukraina
źródło: temp_file.png7462764280985482029
Pobierz@Caracas: chciałbym* wielki p0laku nieznający języka ojczystego xD
@gardzenarodowcami: przy Ukraińcach jesteśmy amatorami
Odezwał się ten co 2 czy 3 miesiące temu prześwietlił cały mój profil bo cytował jakieś wpisy ( ͡º ͜
@Yahoo_: No i drugi, ważniejszy - gdy widzisz jakieś niepożądane zachowanie, to automatycznie jesteś wyczulony na jakieś cechy charakterystyczne, choćby język. Usłyszy taki ukraiński w grupie 20 osób i uzna, że to grupka 20 Ukraińców, bo przecież takie rzeczy jak Ukraińcy bawiący się z Polakami to we Wrocławiu
https://gazetawroclawska.pl/wroclaw-na-nadodrzanskich-walach-bezkarnie-napijemy-sie-piwa/ar/3419229
https://miejscawewroclawiu.pl/miejsca-do-grillowania-co-o-nich-wiesz-miejsca-we-wroclawiu/
@Caracas:
Niesłychanie wiarygodne źródło. Skoro w mediach społecznościowych ktoś tak napisał, to musi być prawda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przyjedź i zobacz, jak jest teraz we Wrocławiu, zamiast p-------ć kocopoły. Jak na skalę emigracji to jest naprawdę spokojnie. Robakom jedynie przeszkadza, że słyszą ukraiński i to tyle. Mniej się słyszy o ukraińskich wariatach, niż o Sebkach w Holandii czy UK 10-15 lat
@szybki_zuk: nie wyjdzie, bo jest zamknięty w kajucie na statku. Chłop miesiącami pływa na morzu, ale najlepiej zna sytuację w kraju xD
A Ty siedź tam dalej na tych jakiś wałach z Ukraińcami
źródło: temp_file.png292905933743852886
PobierzNajlepsze, że zamiast cieszyć się wakacjami to zajmujesz się jechaniem po Ukraińcach xD. Rodzinę to chyba średnio lubisz, jak nawet przez tę chwilę, jak nie srasz do żwira na statku, nie chcesz z nimi spędzić czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I powiem ci, że gdyby ci Ukraincy istnieli to wolałbym byc z nimi na wałach niż z takim debilem jak ty w basenie
W lipcu u sierpniu mogę iść na plażę w Polsce (4 minutki spacerkiem).
@gardzenarodowcami: Ja p------e, już się zleciały fajnopolaczki ze swoim A U WAS MURZYNÓW BIJOM! xD
@Caracas: no przecież jako jedyny tak masz. To nie jest tak, że siedzę teraz w robocie i piję herbatę, a urlop mogę wziąć choćby od jutra. No i tylko ty jeździsz kilka razy do roku na wakacje. My, Polacy, tylko grill na wałach xD