Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +2

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?
Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.
Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?
Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.
Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.

Jak dobrze, że człowiek mieszka w spokojnej miejscowości nad morzem
;)
#wroclaw #ukraina
źródło: temp_file.png7462764280985482029
Pobierz@Caracas: nie ma tam podanych żadnych statystyk xD
@Caracas: a jak mówią Ci o tym orki z Petersburga to czas po kolejną flaszkę
@Aksz: Ja nic nie udowadniam i nie twierdzę, że nie jest to prawda.
To OP twierdzi, że skoro ktoś napisał tak w mediach społecznościowych, to musi to być prawda. To niestety trochę mało, bo niejedna krzywa akcja miała już na wykopie miejsce w oparciu o relacje z mediów społecznościowych.
A z tym słyszeniem ciągle ukraińskiego u nas, czy
Komentarz usunięty przez moderatora
@thruster: niech się relaksują i zbierają siły, chcę widzieć te czołgi pod Moskwą?
@rolnik_wykopowy: Po prostu OP nie przedstawia żadnych dowodów. A nie pomyłka jego "dowodem" jest artykuł, gdzie ktoś tak napisał, bo usłyszał od kogoś innego i komentarze na facebooku. Już pomijam, że sam OP nie jest z Wrocka to nie ciężko by znaleźć artykuły o dużej ilości imprez/grillów organizowanych w różnych miejscach w mieście np. tu.
Ciekawe jaki % wróci po wojnie
Współczuję Ci, że nie masz takiego komfortu gdzie możesz wyjść sobie z domu na ogród tylko żeby zrobić grilla musisz latać po jakiś wałach czy krzakach. Tak zawsze mógłbyś zaprosić znajomych na tarasik w ogrodzie no ale na balkonie grilla nie zrobisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nic nie dopadło bo wystarczy zabezpieczyć się odpowiednimi szczepami probiotyków w zależności od kraju gdzie jedziesz. Jedynie martwię się, żeby nie dostała sraczki od tego zboża
@Caracas: łohoho, to kupa kasy. Nauczyciele są u nas świetnie opłacani przecież. Rzeczywiście opyla się nie uczestniczyć w wychowaniu własnych dzieci xD
Pewnie lekarz też się mylił a Ty wiesz najlepiej zapomniałem :D
Policzmy mieszkasz w tym Wrocławiu pracujesz od 9 do 17 od poniedziałku do piątku. Dojeżdżasz do pracy 1.5 h (Wrocław to najbardziej zakrokowane miasto). Czyli nie ma Ciebie w domu od 7:30 do 18:30. Brzmi pięknie a gdzie czas na resztę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chyba widzę boli, że płacą mi czy siedzę w domu czy tam 8 h dziennie patrząc się w morze i
@Caracas: serio tak mało płacą za robotę na statku? To w moim biurze lepsze stawki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siłownia
Sauna
Rower 3D (z googlami)