Aktywne Wpisy

Twoja_tata +67
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

Hej. Czy też macie taką dziwna sytuację z pilotem do canalplus box z androidem? Mianowicie zauważyłem od pewnego czasu od ostatniej aktualizacji w każdą niedzielę z rana nie działa mi pilot. Traci parowanie z boxem i muszę go na nowo połączyć... Ale nie jest to takie łatwe bo póki się ponownie sparuje to muszę czasem podjąć nawet 100 prób :D a jak już się to uda to działa cały tydzień az znów zawita niedziela... Robiłem reset do ustawień fabrycznych. Wymieniłem baterie na nowe i ciągle to się powtarza od około 2 miesięcy... Czy to wina oprogramowania czy tylko u mnie taki przypadek? :)
w pierwszej kolejności parkowanie pilota co jakiś czas.
drugi etap to resety boxa do dwfaulta.
polecam box od playa.
nawet v1 za 80 zł alledrogo.
jest link na pepperku
@Nekrotyl: w tym znowu mam taki problem, że jak chcę wybrać napisy ręcznie z dysku to program pozwala przeglądać tylko pamięć dekodera, a dysku nie xD Mimo, że film odtwarza i dostał uprawnienia. U ciebie z napisami też tak jest?