Aktywne Wpisy

daeun +163
To naprawdę smutne i przygnębiające jak z biegiem czasu zmieniło sie podejście Polek do obecności dzieci na weselach. Dla mnie, dobijającego do 40stki boomera takie imprezy były zawsze wydarzeniami bardzo RODZINNYMI, gdzie nikt nie dyskryminował bombelków ze względu na wiek. Czas radości i dwudniowej biesiady, znakomita okazja do poznania się dalszej rodziny Pani i Pana Młodych, o którą ciężko w toku normalnego funkcjonowania między poniedziałkiem a piątkiem. Sam jako dzieciak chodziłem z

acidd +112
Jak się ma małe #dzieci to się człowiek wczuwa i liczy ich wiek na tygodnie potem na miesiące xD Jak są większe to na lata.
No to ja już swój wiek liczę na dekady xD
W ramach prezentu dla siebie, jedziemy z żoną do #poznan i przy okazji pójdziemy na nieplanowany #koncert #ratkru xD Podsumowań nie robię bo jest git i nie ma co się wczuwać.
#wykop40plus
No to ja już swój wiek liczę na dekady xD
W ramach prezentu dla siebie, jedziemy z żoną do #poznan i przy okazji pójdziemy na nieplanowany #koncert #ratkru xD Podsumowań nie robię bo jest git i nie ma co się wczuwać.
#wykop40plus

Ultra Race Roztocze
Dystans 618km.
Czas 32h 35m.
Miejsce 3/~25
Udało się dojechać bez spania.
Spodziewałem się, że sporo szybciej dojadę do mety. Trasa była jednak wolniejsza(trudniejsza) niż się spodziewałem i do tego kilka problemów technicznych.
Na ~330km w nocy pękł mi uchwyt typu gopro do latarki. Schowałem kamerę i przyczepiłem latarkę do szelek chesty. Na demontaż/montaż myślę, że straciłem około 25 minut i często w trudniejszym terenie w nocy jechałem wolniej przez gorsze oświetlenie.
Od 370km niestety pojawiły się problemy żołądkowe. Dorzuciłem extra 15km zjeżdżając z trasy na stacje benzynowe. Pewnie razem kosztowało mnie to około dwie godziny.
Na ~450km w Zamościu o 5 nad ranem byłem tak zajechany, że zajrzałem na booking, ale nie znalazło mi żadnego noclegu, więc pojechałem dalej xd.
Na ~500km pierwszy raz w życiu zepsuły mi się oczy, słaba ostrość i efekt jakbym miał założone brudne okulary. Potęgowało to przewidzenia z powodu braku snu.
Jak spojrzałem w lustro to się przestraszyłem. Oczy czerwone i przekrwione do tego na gałkach ocznych i wokół jakaś maź. Na początku pomyślałem, że to ropa i chyba trzeba jechać na SOR zamiast w kierunku mety, ale po chwili namysłu jednak doszedłem do wniosku, że to pewnie tak zwane śpiochy(zanieczyszczenia). Zapewne efekt mocnego wiatru i dużej ilości kurzu w powietrzu.
Dzięki za kibicowanie, jak odpocznę to zmontuję film z zawodów.
Jeśli interesują Cię relacje tekstowe i filmowe z zawodów ultra i przygód bikepackingowych to zapraszam do śledzenia tagu #gravelove
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo
Skrypt | Statystyki
@Starozytny_Chrabaszcz_Szablozebny gratuluję, Radek Gołębiewski w strachu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może za kilka lat :)
@ptakov23
Nie jeden raz już to słyszałem chociaż sam tego podobieństwa nie widzę. Jeszcze przy niektórych zdjęciach pojawia się komentarz o Patryku Jakim.
Dobra robota.
Gratuluję wyniku i miejsca.
Wieliki zacun, GZ! Szybkiej rekonwalescencji i czekamy na film :)
25 osób tylko startowało? mało ale.grtuluje wyniku.
Nie jadę, następny start u mnie to Wanoga.
Tak, na długim dystansie ~25 a na krótkim(350km) ~100.
oczy jak po litrze wódki, czteropaku i czterech godzinach snu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
podziwiam, szanuję, gratuluję
@Starozytny_Chrabaszcz_Szablozebny: Daj znać ile spałeś. Szacunek, ja po takim czasie już miałbym halucynacje :D
Miałem Cię łapać na tym odcinku na który wyjeżdżaliście obok placu zabaw i przystanku autobusowego zaraz po przejeździe przez łąkę nad rzeką i elegancki piach. Obserwuje kropkę, elegancko mam sporo czasu bo "masz postój w Górecku Kościelnym" no to zwolniłem swoją trasę i się bujam powoli, nagle kropkę wywaliło za Biłgoraj i zwątpiłem bo mogłeś być tak naprawdę gdziekolwiek XDD Nie wiem czy śledziłeś w tych lasach sytuacje
Jebnę kawusie i będzie git