Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

z fartem
@WielkiNos: takich niskich już nie dają
@lexico też tak myślałam, ale ostatnio widziałam jakiś temat na grupie i średnio tyle kobiety pisały ¯_(ツ)_/¯
@WielkiNos: ale alimenty mają zaspokoić potrzeby dziecka a nie być zapłatą dla madki za opiekę nad JEJ własnym dzieckiem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@WielkiNos: kłamały, lepiej daj sobie spokój z takimi grupami. Pewnie jeszcze nie dodały, że mają dodatkowe alimenty na siebie, nie tylko na dziecko.
@djtartini1 no co ty ja tam czytam historie o których mi się nie śniło, że są w ogóle możliwe.
Nie wiadomo jak wygląda kwestia opieki i jakie potrzeby dziecka mają być pokryte z alimentów. Jak nie chce płacić alimentów, to niech wnosi o naprzemienną i zobaczymy, czy tyle samo zarobi.
@WielkiNos: średnio jest ponad 750 zl
Tak, jest dwoje rodziców dlatego jedno z nich płaci alimenty na dziecko a nie na matke
z fartem