Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@gejuszmapkt: chyba tylko po to, żeby dogonić ich w poziomie inflacji a potem razem sobie ten głupi łeb rozwalić jak znany Jan Rodzyn, dyrektor klubu księgarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sprawa rakiety z pod Bydgoszczy jest zamiatana dlatego, że gdyby nie jak zwykle buta PISu to by się to po prostu nigdy nie wydarzyło, bo rakietka zostałaby zestrzelona.

@fuuYeah: tak, bo Patrioty monitorowałyby jakiś las na zadupiu xD
  • Odpowiedz
  • 1
@rzuf22: monitorowałyby tereny przygraniczne, przez które rakieta najpierw musiała przelecieć aby dotrzeć na to zadupie. To nie była rakieta balistyczna uderzająca prawie pionowo z kosmosu tylko krążąca lecąca sobie po zadanej trajektorii jak samolot.
  • Odpowiedz
  • 1
@TormentedSoul: to, że te rzeczy są w jednym poście nie znaczy, że chciałem je ze sobą połączyć.

Połączenie istnieje w warstwie "dążymy do swoich celów za wszelką cenę, nie przejmując się przepisami w imię jakiejś tam ideologii" gdzie PIS robi to głównie dla kasy i władzy uzasadniając wszystko wiarą w boga a Konfa będzie używać do tego samego celu kościółka i nacjonalizmu.
  • Odpowiedz
@fuuYeah: włąsnie lepiej, że nie wzieli tych patriotów wtedy bo jak zestrzelili ta rakiete i by komuś odpadki na głowe spadły i by był wtedy problem. A tak nie zestrzelelil jebło w las, nikomu nic sie nie stało. profit

• Odpowiedz
@fuuYeah oczywiście lipa że nie wzięliśmy patriotów, ale celem opp nie jest zdejmowanie wszystkiego z nieba, a ochrona strategicznych miejsc. Nie znam się a się wypowiem, myślę ze nawet gdyby patrioty stały na granicy to taka rakieta i tak mogłaby rozbić się w środku lasu w centralnej Polsce
  • Odpowiedz
@fuuYeah: ale tamta wybuchła, a ta nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie no to oczywiście śmiech przez łzy. Ogólnie mnie to nie dziwi, z historii pamiętam że "polska szlachta" regularnie przekładała swoje interesy ponad interes państwa i to się nie zmieniło.

Jestem tym zdruzgotany, wyjechałbym stąd ale nie ma zbytnio gdzie.
  • Odpowiedz