Aktywne Wpisy
Wariner +809
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
wspodnicynamtb +160
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Pojedynek Włókniarza z beniaminkiem większość osób typowało poprawnie, jednak nikt nie ustrzelił poprawnego wyniku.
Mecz na Motoarenie przyniósł dużą ilość punktów do rankingu dziesięciu osobom, które podały poprawny typ.
Spotkanie koziołków z bykami było meczem do jednej bramki, a co za tym idzie nikt nie wytypował poprawnego wyniku. W dodatku tylko dwie osoby zdobyły więcej niż 2 punkty!
Zdecydowanie lepiej było w ostatnim meczu, czyli pojedynku Sparty ze Stalą. 9 osób zdobyło za ten mecz maksymalną ilość punktów, czyli 35.
Podsumowanie, podsumowaniem, a teraz lecimy z typowaniem zaległego meczu 3. rundy. Poprzednie typy zostały anulowane ze względu na odwołany mecz i odległy pierwotny termin.
Motor Lublin - Wilki Krosno
Jeśli chcesz być wołany do następnych wpisów, zaplusuj wpis pod tym linkiem: KLIKNIJ TUTAJ
#zuzel #typerzuzlowy
https://wykop.pl/wpis/70646403/szanowni-juz-za-miesiac-startuje-pge-ekstraliga-a-
Motor Lublin - Wilki Krosno 58:32
Motor Lublin - Wilki Krosno 52:38
Motor Lublin - Wilki Krosno 60:30
Motor Lublin - Wilki Krosno 55:35
Motor Lublin - Wilki Krosno 55:35
Motor Lublin - Wilki Krosno 59:31