Aktywne Wpisy
Mannequeen +2
Mirasy mam zagwozdke.
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
Zulf +21
#glovo #pysznepl #uber #jedzzwykopem
TL DR
Glovo to gowno- nie zamawiajcie tam
Zamowilem wczoraj zarcie z McDonalds. Punkt w odleglosci 10 min z buta od domu. Po godzinie dotarlo zimne, cola rozwodniona. Ogolnie nadawalo sie do wyrzucenia. Pisze do supporu glovo. Rozmowa pic rel. W skrocie: podstawa do reklamacji jest fota zimnego zarcia, bo pani Monika oceni ja po zdjeciach XD. Tydzien temu zglaszalem podobna sytuacje na pyszne.pl to w ciagu 24h
TL DR
Glovo to gowno- nie zamawiajcie tam
Zamowilem wczoraj zarcie z McDonalds. Punkt w odleglosci 10 min z buta od domu. Po godzinie dotarlo zimne, cola rozwodniona. Ogolnie nadawalo sie do wyrzucenia. Pisze do supporu glovo. Rozmowa pic rel. W skrocie: podstawa do reklamacji jest fota zimnego zarcia, bo pani Monika oceni ja po zdjeciach XD. Tydzien temu zglaszalem podobna sytuacje na pyszne.pl to w ciagu 24h
Chce kupić sobie nowe auto i upatrzyłem sobie Lamborghini Urus. Ale wszyscy znajomo oraz rodzina odradza mi kupno takiego auta w obawie przed jakaś mafią która mnie porwie lub będzie wymuszała kasę. Tym bardziej, że auto rzeczywiście rzuca się w oczy. Mieszkam w mieście powiatowym ale takim większym ponad 100tys ludzi, dom mam pod miastem, auto będzie stało w garażu. Pies tam kradzież bo ubezpieczone będzie ale czy realne jest aby w dzisiejszym świecie jakaś mafia mnie porwała lub wymuszała tylko dlatego, bo mam droższe auto? Co o tym sądzicie? Serio można mieć takie obawy?
Temat nie dotyczy wyboru auta, nie interesuje mnie, że lepiej kupić 10 letnią klasę premium ani skąd mam na to pieniądze.
#samochody #motoryzacja #polska #mafia
─────────────────────
· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
@Jelen_Szlachetny kiedyś były anonimowe baito wyznania (tak 95% wpisów to były baity polujące na gorące). Lepsze i gorsze. Nic się nie zmieniło, tu akurat taki gorszy bait xD