Wpis z mikrobloga

Jak się nie chciałem stroić jak islamski najemnik na początku przygody z rowerem tak zaczynam doceniać funkcyjne ciuchy.

@Falquan: ale i tak na tagach rowerowych "cywile" będą się śmiać z portek z gąbką i p-------ć o w--------u jamnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

15 minut mieszałem chyba ten cukier
  • Odpowiedz
Ciężko czasem z ludźmi nie rowerowymi gadać bez tego swojego entuzjazmu XDD

@pawlos10rs: Entuzjazm szybko opada gdy u rozmówcy widzisz minę pt.: o czym on p------i xD
  • Odpowiedz
@Poemat: Miałem taką refleksję podczas mieszania, ale białe złoto do rur wylewać... Poza tym za pierwszym razem temperatura degustacyjna musiała być. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jasne. O to w tym pedałowaniu chodzi, żeby mieć frajdę. Ciężko czasem z ludźmi nie rowerowymi gadać bez tego swojego entuzjazmu XDD

@pawlos10rs: zdarza mi się bywać na larpach postapo, to dopiero spojrzenia zbierasz w robocie przy temacie "jak
  • Odpowiedz
  • 1
@DopraRypa cukier jest tani, wysokokaloryczny i szybko przetwarzany w glikogen. Sól jako izotonik. Cytryna żeby dalo się to wypić (smakuje lepiej niż brzmi). Taki odpowiednik żelu energetycznego/żelków/batonów/żarcia podręcznego co nie kosztuje 200zl za kilogram. W bidonie masz szybkoprzyswajalne 750kcal za 1,5-2PLN. I właściwie porównując ze sklepowym jedzeniem- mniej przetworzone.
  • Odpowiedz