Aktywne Wpisy
JudzinStouner +79
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +168
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
Na rudego zakolaka którego każda podróż to kopiu-wklej ładować tyle hajsu to ja nie wiem
#vlogcasha #podroze #polskiyoutube #przezswiatnafazie #raportzpanstwasrodka
@Dzikamery: Sęk w tym, że ostatnio właśnie głównie pokazuje podstawowe czynności życiowe xD
Cały youtuberski podróżniczy rak vel naganiacze pracujący w turystyce mnie o tym informują tej wiosny…
Nawet Makłowicz stał się prawie zwykłym naganiaczem :(
Oglądam VlogCasha regularnie (innych youtubowych podróżników również ) i często podczas moich podróży korzystam z rad jakie udziela w filmach, niejednokrotnie udało mi się uniknąć dodatkowych opłat. Jak dla mnie jest jednym z lepszych w PL
@
@JanParowka: XD no skoro mu płacą to jednak znaczy że sporej części się to podoba, zamiast mieć ból d--y to sam zacznij nagrywać lepsze
@Plp_: Nie jest wcale taki