Wpis z mikrobloga

Niesamowite, że ludzie płacą niemal 25k pln miesięcznie (300.000pln rocznie) dla chłopa, który po pierwsze już nie podróżuje bo się wypalił a po drugie to i tak robił tak ch*jowe vlogi (nie licząc paru przebłysków), że to aż głowa boli. Widać naród bogaty xD
Na rudego zakolaka którego każda podróż to kopiu-wklej ładować tyle hajsu to ja nie wiem

#vlogcasha #podroze #polskiyoutube #przezswiatnafazie #raportzpanstwasrodka
JanParowka - Niesamowite, że ludzie płacą niemal 25k pln miesięcznie (300.000pln rocz...

źródło: Zrzut ekranu 2023-05-8 o 18.28.27

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jeździ i coś robi więcej niż pokazywanie podstawowych czynności życiowych.

@Dzikamery: Sęk w tym, że ostatnio właśnie głównie pokazuje podstawowe czynności życiowe xD
  • Odpowiedz
A może cash się po prostu utopił w Jordanii w tym morzu co to się nie da utopić #pdk
Cały youtuberski podróżniczy rak vel naganiacze pracujący w turystyce mnie o tym informują tej wiosny…
Nawet Makłowicz stał się prawie zwykłym naganiaczem :(
  • Odpowiedz
@JanParowka: Nie wiem o co ten ból du*y, ludzie płacą za książkę fazy w której 50% słów to przekleństwai to jest dla mnie chore...
Oglądam VlogCasha regularnie (innych youtubowych podróżników również ) i często podczas moich podróży korzystam z rad jakie udziela w filmach, niejednokrotnie udało mi się uniknąć dodatkowych opłat. Jak dla mnie jest jednym z lepszych w PL
  • Odpowiedz
Dla mnie najlepszy vlog podróżniczy. Jeżeli czytałby mi podczas tych filmów wiedzę z encyklopedii to bym już dawno przestała oglądać. Nie wiem o co ból d--y. Gość jest szczery, normalny, bezpretensjonalny (w przeciwieństwie np. do gościa z Bez Planu). Jak ludzie chcą mu płacić to niech płacą :) a przerwy i odpoczynku każdy potrzebuje.
  • Odpowiedz
ale ilu takich zostanie co to wogóle zapomnieli że mają podpiętą karte do jakiegoś sojaka co zwiedza świat i od dawna nie wrzuca filmów? Przelewaliby hajsy zapewne aż ich karta straci ważność. Ciekawe ilu takich NPC siedzi na tych patronajtach.

@Plp_: przypuszczam, że dokładnie taka sytuacja jest właśnie na patronite u #gonciarz który swego czasu dostawał tyle co obecnie Cash ()

@
dasfddklfdslkfkx - >    ale ilu takich zostanie co to wogóle zapomnieli że mają podpi...

źródło: patronite_Gonciarz_2023.05.09

Pobierz
  • Odpowiedz
i tak robił tak ch*jowe vlogi

@JanParowka: XD no skoro mu płacą to jednak znaczy że sporej części się to podoba, zamiast mieć ból d--y to sam zacznij nagrywać lepsze
  • Odpowiedz
@JanParowka: spokojnie kwestia czasu jak zjedzie do poziomu Gonciarza. Gonciarz grał głupa że nie jest z Kasia bo nie może się przytulić na wizji a Cash gra głupa ze nie powie jak ma na imię bo to jego prywatność. Cash z zakolami i w dodatku rudy nazywa ludzi przegrywami? A to dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JanParowka: Nie cierpię tego gościa. Taki toksyk i populista. Generalnie mało pozytywnie wypowiada się o innych krajach, większość z tego to taki typowy bełkot, który polaczki chcą usłyszeć, bo mają kompleks polskości. Nudny, mało pozytywny cwaniaczek. Używa grubych słów jak coś mu się w danym kraju nie podoba jak: "NIENAWIDZĘ, TU SIĘ NIE DA ŻYĆ" itd, by wzbudzić negatywne emocje u odbiorcy. W dodatku kilka lat temu tak obsmarował Australię,
  • Odpowiedz
Tzn, domyślam się że z miesiąca na miesiąc ludzie będą odchodzić, ale ilu takich zostanie co to wogóle zapomnieli że mają podpiętą karte do jakiegoś sojaka co zwiedza świat i od dawna nie wrzuca filmów? Przelewaliby hajsy zapewne aż ich karta straci ważność. Ciekawe ilu takich NPC siedzi na tych patronajtach. To jest ciekawy temat na pracę magisterską z socjologi, a nie jakieś gówniane ankiety.

@Plp_: Nie jest wcale taki
enten - >Tzn, domyślam się że z miesiąca na miesiąc ludzie będą odchodzić, ale ilu ta...

źródło: Krzysztof_Gonciarz

Pobierz
  • Odpowiedz