Wpis z mikrobloga

@hynta: tu się nie ma nad czym zastanawiać, rower XC który udaje trailowke czy pełnoprawna lekka trailowka od canyona. Poza tym 28k za alu ramę na deorce to nieśmieszny żart
  • Odpowiedz
  • 0
@teryuu: o fuck a myślałem że to carbon... ogólnie jestem bliski zamówienia canyona ale wydając tyle kasy chce mieć pewność że to najlepszy wybór i tak co chwile wyszukuję coś nowego ;)
A no i słyszałem że SRAM GX Eagle AXS 12s robi robotę a nie miałem jeszcze okazji wypróbować.
  • Odpowiedz
@hynta: na zdjęciu wygląda jak karbon, ale w opisie jak byk stoi "alloy front triangle". Nawet jakby to był karbon to wyceniony o jakieś 15k za dużo.
GX AXS jest spoko, dobrze to dziala, w gruncie rzeczy zbędny bajer, ale jak już jest to czemu nie :D
  • Odpowiedz
@hynta: w ogóle jak teraz patrzę to zdjęcie zupełnie się nie zgadza z opisem w przypadku tego NS xD ja odnosiłem się do tego co w opisie
  • Odpowiedz
@hynta:

pełnoprawna lekka trailowka od canyona

@teryuu: hue hue hue
nie no - neuron to fajny rower ale pełnoprawną trajlówką to bym zdecydowanie go nie nazwał! nawet tegoroczny wypust jest dość zachowawczy, choć jednak go w stosunku do poprzedniego nieco poprawili
to jest fajny rower ale nie wiem czy najfajniejszy jaki można wybrać
  • Odpowiedz
@teryuu: neuron to tak trochę ni pies ni wydra. mam w domu - dla mojej żony jest w sam raz dla mnie by nie był (za mało agresywny w dół)
to jest fajny rower ale jednak dość specyficzny, bliżej mu chyba jednak jednak do downcountry
  • Odpowiedz