Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
SirSherwood +530
Autor Dragon Balla, Akira Toriyama umarł
rip i dzięki ziomek za dragonballa
rip i dzięki ziomek za dragonballa
Wybrałem się z kolegami do lokalnego Tesco po kilka piwek.
Była super promocja czteropak piwa Calsberg w promocji za 2 złote sztuka + drugi czteropak za 1 grosz.
Przed nami w kolejce stał facet.
Ma na taśmie 4 piwka Calsberg w promocji za 8 PLN.
Babka uprzejmie wspomina mu o drugiej promocji piwa za 1 grosz.
Widzę facet skrępowany i nie wie co robić. Daje mu więc jeden pakiecik z swoich piwek, których przecież mam cały koszyk.
Babka skanuje wszystkie produkty ale facet widzę coś smutny.
Nagle przemawia.
"Żona mnie zabije. Miałem iść do sklepu po jedno piwo a wrócę z 8."
Mam nadzieję stary, że żyjesz i już nie jesteście razem.
Trzymaj się tam i pamiętaj, iż po mimo upływu tylu lat my z kolegami razem dalej o Tobie pamiętamy!
Miłej soboty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gownowpis #polska #zakupy #piwo #alkoholizm
Poza tym Polacy przeciętnie pija mniej alkoholu niz Brytole, Czesi, Francuzi, Niemcy i kilka innych nacji, ale to u nas "alkoholizm w narodzie jest silny"
Mówię o grupie ludzi, którzy są alkoholikami akceptowanymi przez społeczeństwo, którzy są uważani za zdrowych i nieszkodliwych. Zachęcam się zapoznać z tabelą, gdzie stoi alkohol w rankingu.
Polecam zrobić sobie eksperyment - powiedzcie znajomym że nie pijecie więcej, albo że wesele robicie bez alkoholu. I sprawdźcie dla ilu ludzi to będzie spoko i normalne, a dla ilu abominacja i złamanie kodeksu p0laka alkusa ( ͡° ͜ʖ
Popełniasz bardzo częsty błąd - tylko jedne piwo, więc nie alkoholik. A w alkoholizmie nie chodzi o ilość, a o chemię mózgu. Jest wiele alkoholików, którzy nie pili 10 lat, a nagle coś
Lubił sobie strzelić 1-2 piwka, ale z roku na rok, 2 zmieniało się w 4 itp. Nigdy się nie upijał, ale potrafił opierdzielić 2 czteropaki na raz przy np meczu.
Na początku nie robiłam problemów. Sama nie pije w ogóle, ale rozumiem, że ktoś coś może lubić. Sama czasami kupowałam mu piwo jak mówił, że ma ochotę (jak byłam w sklepie) - to
Może cię zdziwię, ale da się pić z umiarem, bez robienia z siebie zarzyganej świni, tak jak robi to większość ludzi na świecie xD
Nauczcie się czytać, bo nie chce mi się już wam odpisywać XD
@skarpetyodyna: hehe mój były też taki był i też tak mówił. Nigdy się nie upijał, ale skończyło się tak, że potrafił wieczorkiem 2 czteropaki opierdzielić i ten alkohol go nie ruszał.
"Trzeba pić z umiarem i znać swoją granicę" xD
Może się nie upijał, ale nie spędzał
Ja raz wyskoczyłem po coś do jedzenia na chwilę więc nawet muzy nie wyłączałem ( akademik) , spotkałem znajomych, runda po barach, potem nie pamiętam i obudziłem się na drugi dzień koło południa u kogoś w domu. Wróciłem do akademika i mieli mnie zamordować bo muza całą noc grała.
@gdziesomojeokulary: jak w tym kraju nie pic
@gdziesomojeokulary: A mój komentarz coś o tym mówi? A odnośnie drugiej części to tylko i wyłącznie zależy od tego jakimi ludźmi się otaczasz.