Wpis z mikrobloga

Cześć!
Na wykopie jestem od kilku lat. Niemniej na tym koncie chciałbym z Wami dzielić się moimi przemyśleniami dotyczącymi obstawiania spotkań sportowych. Profil został założony w celach hobbistycznych. Ostawianiem sportowym zajmuję się już od 10 lat. Specjalizuję się w obstawianiu niszowych lig, sportów amerykańskich oraz tenisa, a teraz postanowiłem podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z Wami na Wykopie. Będę regularnie publikował analizy meczów, typy i rekomendacje dotyczące zakładów bukmacherskich, a także dzielił się z Wami moimi spostrzeżeniami na temat świata sportu.

Moim celem jest stworzenie luźnego, przyjaznego miejsca, gdzie będę mógł dzielić się z Wami swoimi typami oraz spostrzeżeniami na temat świata sportu. Chcę stworzyć społeczność ludzi, którzy będą korzystać z moich typów oraz dzielić się swoimi rekomendacjami. Nie ma u mnie żadnych płatnych usług - wszystko jest zupełnie za darmo!

Zapraszam Was do obserwowania i dołączania do przyszłych dyskusji!

TYPY NA 2 MAJA

Jaume Antoni Munar Clar - Daniel Altmaier
Jaume Antoni Munar Clar wygrana @ 1.58

Dzisiaj znowu obstawiam w kierunku gospodarza turnieju, licząc na wsparcie kibiców, które jak widzimy po spotkaniach spotkaniach jest nieocenione jeśli chodzi o motywację miejscowych zawodników. Panowie spotykali się już trzykrotnie i wszystkie mecze rozegrane zostały właśnie na mączce - Munar prowadzi w serii 3:0. Hiszpan to zawodników, które preferuje grę właśnie na tej nawierzchni i większe sukcesy odnosił na niej. Wydaje się, że Hiszpan wrócił do swojej formy w Madrycie (ostatnie miesiące, a zwłaszcza początek 2023 roku nie należały do najlepszych). To ogromna szansa dla Hiszpana, aby po raz pierwszy na własnej ziemi dotrzeć do ćwierćfinału turnieju Masters i powalczyć o punkty ATP. Natomiast numer 92 na świecie Daniel Altmaier znalazł się w turnieju w Madrycie pomimo przegranych klasyfikacji, jako szczęśliwy przegrany zastępując jednego z zawodników. Do tej pory rozprawił się z niemieckimi zawodnikami Oscarem Otte i Yannickiem Hanfmannem, miałem okazję oglądać tylko spotkanie z Otte, w którym to Altmaier mnie nie zaskoczył pozytywnie - wydawało mi się, że jego gra jest niepewna, sporo popełnionych niewymuszonych błędów i raczej przebijanie piłki na drugą stronę siatki niż atakowanie. Munar Clar ma pierwszy serwis na poziomie 70% co po trzech spotkaniach jest dobrym wynikiem, wygrywając przy tym 68% punktów przy pierwszym podaniu i 48% przy drugim. Liczę dzisiaj na Hiszpana, jego zwyżkową formę i pomoc kibiców.

Borna Coric - Alejandro Davidovich Fokina
Alejandro Davidovich Fokina wygrana @ 1.52

Oglądałem Corica z Hubertem i jakoś nie mam przekonania do tego zawodnika, wydaje mi się taki jakiś "nijaki". Za Chorwatem nie stoi ani serw, ani return, ani jakaś agresywna gra, wydaje mi się, że jego taktyka to pasywna gra, wyczekiwanie na błędy przeciwnika i przebijanie piłki na drugą stronę kortu - ale może to tylko takie moje odczucie. Po prostu mnie do siebie nie przekonuje. Poza tym Coric rozgrywa raczej przeciętny sezon, do tej pory nie pokonując nikogo znaczącego w turniejach ATP (no chyba, że zaliczamy tutaj Huberta, choć mecz Corica z naszym rodakiem do najwspanialszych nie należał). Po drugiej stronie natomiast Hipszan Davidovich Fokina, i wiem, że się tutaj powtarzam, ale znowu liczę na to, że Hiszpanowi z uwagi na lokalizację turnieju oraz wsparcie z trybun będzie się grało po prostu łatwiej. Fokina już w Barcelonie wyglądał bardzo bardzo dobrze, choć finalnie nie udało mu się odeprzeć napaści Carlosa Alcaraza, pomimo dobrego spotkania z jego strony. Na lokalnych kortach Hiszpan pokonał Holgera Rune i Alberta Ramosa, robiąc tym samym poważny krok w kierunku powrotu do pierwszej trzydziestki światowego rankingu. Pokonanie Rune przy tak dobrej jego dyspozycji i popełniając tylko jeden podwójny błąd, 17 błędów niewymuszonych i utrzymując serwis na poziomie 77% z pewnością napawa optymizmem przed dzisiejszym meczem. Liczę tutaj ponownie na gospodarza turnieju.

Maria Sakkari - Begu, Irina-Camelia
Maria Sakkari wygrana @ 1.64

Pomimo, że statystyki raczej przemawiają za Iriną Begu, to dzisiaj idę w stronę Sakkari. Sakkari straciła tylko jednego seta i odniosła zdecydowane zwycięstwo nad Paulą Badosą, dobrą zawodniczką grającą na kortach ziemnych, która miała za sobą hiszpańską publiczność, a Greczynka i tak dała radę i sprawiła pstryczka w nos wielu typerom tego dnia. Sakkari nie jest w tym roku konsekwentna, ale zawsze jest groźna. Tak jak już kiedyś wspominałem, Sakkari to zawodniczka, która zawsze i wszędzie może wygrać z każdym i przegrać z każdym. Wydaje mi się, że aktualnie Sakkari, szczególnie po ostatnim zwycięstwie, znajduje się w lepszej formie niż Begu. Liczę tu przede wszystkim na szybkość kortów w Madrycie, które jeszcze bardziej będą napędzały silne uderzenia Sakkari oraz jej świetne returny.

AKO @ 3.94
Stawka: 50j
Wygrana: 197j
TOTALBET

Link: https://totalbet.pl/transactions/2527109889

H----d może uzależniać. Graj odpowiedzialnie! Kanał przeznaczony jest dla osób, które skończyły 18 lat.

#obstawianie #kupony #kuponynazywo #typybukmacherskie #pewniaczki #mecze #tenis
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kroledyp: Siemka, w razie co mogę podać na priv adres do forum na którym od długiego czasu dziele się rekomendacjami z sukcesami :) Wiadomo, że na 10 analiz, 8 wejdzie i 2 nie - tak to jest i nie da się wszystkiego przewidzieć. Niemniej, jest to próba uargumentowania konkretnego typu, czyli rozpisanie czym się kieruje człowiek oceniając dany typ i jego ryzyko, nic więcej. Nie ma tutaj co doszukiwać się
  • Odpowiedz