Aktywne Wpisy

TheGorcz +302
#kpo Wzywam Mirków do kręcenia Małysza!!!!!! Są grupki, które już się przygotowywały, żeby wyłudzić dotacje z KPO. Ta sprawa nie może ucichnąć.
źródło: temp_file7027451150063743862
Pobierz
wapiti +18
Do całej tej dyskusji na temat KPO warto dodać, że Konfederacja jako jedyna partia nigdy nie chciała tych pieniędzy. Ponad 3 lata temu, gdy temat dopiero pojawił się w opinii publicznej, nikt nie podnosił, że jest to dług, który przyjdzie nam wszystkim spłacać. W rzeczywistości zaczęliśmy go spłacać jeszcze zanim w ogóle otrzymaliśmy te środki. Już wtedy wiedzieli, że pieniądze zostaną odblokowane dopiero po zmianie rządu, co rzeczywiście miało miejsce. Doskonale też

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zachowanie polskich kobiet za granicą to nic innego jak manifestacja głębokich i bardzo poważnych kompleksów naszego narodu. Lata urabiania i wpędzania w poczucie wstydu, przedstawianie Polaków jako nację poślednią na arenie europejskiej no i mamy efekty. Na reddicie banda robaków też regularnie przeprasza za swoje istnienie xD.
@JohnnyPomielony:
źródło: 6A05A471-59E0-4018-872F-B4FDC3F83C8B
Pobierz@Flypho: Właśnie przykładasz do tego rękę pisząc o tym, że polskie samice są wyjątkowo rozwiązłe na tle innych narodowości jakby to był obiektywny fakt
@bndkt15:
Wydaje mi się, że cała moja wypowiedź samym swoim stylem bardzo mocno sugeruje, że jest to wyłącznie moja opinia. Co sprawiło, że wziąłeś to za fakt?
Uważam Polaków za bardzo zakompleksiony naród, ale musisz mi wytłumaczyć jak to wg ciebie wpędza ich w kompleksy. Polacy powinni
Potrafię się zauroczyć jak już.
Pani Kasia Pielucha najwyraźniej nie rozróżnia, a już w podstawówce o takich rzeczach mówią.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu