Aktywne Wpisy

Megasuper +111
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
anoysath +1217
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz

@przecietnyczlowiek: Tak, kredyt będzie można nadpłacać bez ograniczeń po upływie 3 lat od jego udzielenia. Nadpłata przed upływem 3 lat skutkuje utratą prawa do dalszych dopłat, chyba że:
– kredyt był udzielany z gwarancją wkładu własnego, a nadpłata dotyczyła
@Chris_Karczynski: Tutaj, ewentualnie na pw. Wszystkie odpowiedzi po konsultacji z radcą prawnym znajdą się na stronie.
Ja już mam nieruchomość. Na dzień brania kredytu nie będziemy małżeństwem i nie będziemy prowadzić wspólnego gospodarstwa.
@marcpol: Miej RIGCZ i stosuj input texty zamiast suwaków.
No na arkuszach wygodnie wpisałem. Nie znam technologii, której używasz, ale u mnie na mobilkach w inputach w sumie podobne problemy bywają...
Ustawa jeszcze nie jest przeglosowana prawda? Wiadomo kiedy ma być głosowanie?
@Przegrywex: Ustawa jest na etapie prac legislacyjnych. Przeszła przez Sejm i trafiła do Senatu. Senat będzie pracował nad ustawą w maju.
@brutus24: Program umożliwia wniesienie wkładu własnego, jest on ograniczony do 200 000 zł (poza przypadkami budowy domu). Oznacza to, że w przypadku kwoty kredytu 500 000 zł (single) lub 600 000 zł (małżeństwa i osoby z dziećmi) można nabyć nieruchomość do ceny 700 000 zł lub 800 000 zł.
Wkład własny
W twoim kalkulatorze dla np kwoty 500000zl rata bez dopłaty wynosi 5000PLN, natomiast w innych kalkulatorach to jest około 3700PLN. Z czego wynika ta różnica? Z tego że u Ciebie jest to liczone na podstawie WIRONu a w tych starych kalkulatorach WIBOR? Aż tak różnią się te wskaźniki, że jesli ktoś nie bedzie korzystal z kredytu 2% to