#friz Czy ktoś ma pomysł po co Krzychowi, któremu kanał idzie super dobrze, tak że wbija na czillu 50-100k (to gostek, którego oglądam, a który nagrywa czołgi z filmikami z Warthundera, ma podobne liczby na 30k subów) wydać 117500 na C6? Przypominam, ze warunek konieczny loterii to duża widownia.
@mirasKo-Kalwario: 1. Już chce wywalić felgi bo są złe (nie, są super) 2. Dobry, markowy wydech chce wymienić, xd. No nwm, sprzedaż fury którą się skundli może nie wyjśc za dobrze, chyba że dalej chce robić Kindly Garage, jak kiedyś miał plan. Ale do robienia kontentu - mooooże, tylko w takim razie, to nie lepiej za 100k kupić autko (za 20-30k) i pomęczyć za 70k modyfikacji (ale nie wieś tuning,
@Cztero0404: Jak jego modyfikacje m2 to: -wymiana kiery (chyba) -dokładka na przód (xddd) I nic więcej nie można bo leasing i gwarancja, a nie przepraszam, jeszcze kamerka cofania/ Tak, tuning dla Krzycha to zrobić auto jak ze zlotów w Pcimiu. A jedyne co umie o aucie powiedzieć, to że jest ptoężne. W porównaniu do motobiedy, xd
@gazowany_bubleh: To jest naj naj cringowe określenie z tego wszystkiego. @Cztero0404 On powinien mieć motto: "wszystkich aut nie skundlimy, ale próbować warto", nwm jak to robi, ze mocy nie rusza (poza drifotwozem, który teraz wyglada źle, przez niską glebę), a tuning opotyczny wygląda naprawde jak z remizy. To prosty chlopak, ale to widac.
@Cztero0404: generalnie chłop lubi to co robi. Nie śledzę jego poczynań. Subiektywnie jego M2 wyglada dla mnie kiczowato. Ale na miłość boska to jego samochód..(no prawie bo leasing) 99% polskiego influenzu to pustaki bez wartości i zainteresowań. Ten ziomal coś sobie tam robi i chyba nawet się stara.a Ale tekst o upośledzonych zlotach pod Leroy mnie rozbawił . Pozdro Ziomy
@HubertOlkowski: @KrulNoxon Dla mnie na przykład jako fana marki bmw chociażby za sprawą pewnego serialu o niemieckich policjantach gdzie jeden z nich prawie od zawsze ma srebrną serie 3 i okazjonalnie inne modele słysząc o tym co robi Krzychu i podobne osoby czuje się jakby ktoś obrażał moje uczucia religijne. Tym bardziej, że ja mieszkałem obok szkoły średniej za czasów jak jeszcze był inny system i widziałem jak wieśniaczyli
@KrulNoxon: Nie no może robić co lubi, ale: 1. Pozuje na gościa z wiedzą o autach, a wiedzy nie ma - co widac po filmach. 2. Pozuje na super kierowcę - a nim nie jest, to samo. 3. Chce uchodzić za inteligenta, a to twój ziomek seba ze szkolnej ławki. @Cztero0404 Yep, pełna zgosa.
Czy ktoś ma pomysł po co Krzychowi, któremu kanał idzie super dobrze, tak że wbija na czillu 50-100k (to gostek, którego oglądam, a który nagrywa czołgi z filmikami z Warthundera, ma podobne liczby na 30k subów) wydać 117500 na C6?
Przypominam, ze warunek konieczny loterii to duża widownia.
1. Już chce wywalić felgi bo są złe (nie, są super)
2. Dobry, markowy wydech chce wymienić, xd.
No nwm, sprzedaż fury którą się skundli może nie wyjśc za dobrze, chyba że dalej chce robić Kindly Garage, jak kiedyś miał plan.
Ale do robienia kontentu - mooooże, tylko w takim razie, to nie lepiej za 100k kupić autko (za 20-30k) i pomęczyć za 70k modyfikacji (ale nie wieś tuning,
-wymiana kiery (chyba)
-dokładka na przód (xddd)
I nic więcej nie można bo leasing i gwarancja, a nie przepraszam, jeszcze kamerka cofania/
Tak, tuning dla Krzycha to zrobić auto jak ze zlotów w Pcimiu. A jedyne co umie o aucie powiedzieć, to że jest ptoężne. W porównaniu do motobiedy, xd
@Cztero0404 On powinien mieć motto: "wszystkich aut nie skundlimy, ale próbować warto", nwm jak to robi, ze mocy nie rusza (poza drifotwozem, który teraz wyglada źle, przez niską glebę), a tuning opotyczny wygląda naprawde jak z remizy. To prosty chlopak, ale to widac.
źródło: 2EZ6Ppf
Pobierz1. Pozuje na gościa z wiedzą o autach, a wiedzy nie ma - co widac po filmach.
2. Pozuje na super kierowcę - a nim nie jest, to samo.
3. Chce uchodzić za inteligenta, a to twój ziomek seba ze szkolnej ławki.
@Cztero0404 Yep, pełna zgosa.