Wpis z mikrobloga

Inwestorzy specjalnie inwestowali, żeby "projekt" się nie udał. Prądu nie podłączyli, bo za drogo, ale to nieprawda, że nie podłączyli. Wycofali się z produkcji ekologicznych opakowań oraz alkoholu z trzciny, ale szkalujo, że dalej się tam nic nie dzieje. Odmówili inwestorowi i to był błąd, bo jakby nie odmówili to by byli dalej. Mają halę oraz spółkę, która ponosi koszty, ale szkalujo, że nic nie produkujo.
O kurnia. Dowiedziałem się, że na Wykopie siedzą sami prezesi światowych funduszy inwestycyjnych oraz korporacji, którzy jednym pstryknięciem palca są w stanie powalić dowolny biznes oraz mają na każdego dowolne haki, których nie zawahają się użyć byle tylko rozwalić prężnie działający biznes. Khmerzy nie kupują kiszonek ? To moc wykopu. Ktoś idzie siedzieć za macanie małolat ? (to chyba filipińskie uniwersum) To też dziewczyny podstawione przez wykopków.

A nie, zaraz. Gość spalił
Pobierz darth_invader - O kurnia. Dowiedziałem się, że na Wykopie siedzą sami prezesi światow...
źródło: Screenshot_20230421_145218
Mi napisał pod gniotem że gówno wiem o ekonomii i krypto . #!$%@?ł o wzrostach

@Justyna16: no to mamy już odpowiedź jak się skończyło, bo sam powiedział, że przepalił całą kasę na lewarze. Pewnie wpadł w złe towarzystwo tych wszystkich krypto kołczów oraz samozwańczych "sifu", którzy uczą życia i jak inwestować za jedyne kilka tysięcy USD na miesiąc. Oczywiście sami nic nie zarobili na swoich radach, ale wystarczy że złapią paru
@darth_invader: nie brońcie go że taki niewinny, oszukali go itp. On sam chciał ludzi naciągać. To jest stały schemat, palmy, biznesy, krypto, dochody pasywne itp. wszystko pod publiczkę żeby pokazać że jest się obrotnym itp. i ludzi naciągać albo na swoje super biznesy albo jakieś płatne konsultację. No niestety spotkał na swojej drodze prezesa... A jak to prezes, wszystko #!$%@?.