Aktywne Wpisy

peanut_whu +248
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
uncle_freddie +515
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

Jak to co? Niech polityków powieszą na latarniach, a co mają robić xD
@koala667: a co ty myślisz, że nasi pogranicznicy czy wojskowi są nieprzekupni? xD Na Ukrainie można się wykupić za 3000-5000 k USD, słyszałem kilkukrotnie te informacje od samych uchodźców, a ostatnio
Czy to jest jakaś uniwersalna "wartość" - że skoro "ja zostaję i decyduję się na to że będę gnił w okopach(polecam przeczytac "na zachodzie bez zmian") to innym też narzucę moją wolę" oraz "skoro ja nie cenię swojego życia to nie będę cenił życia innych" - czy
Kobiety też mają te same
Rozumiem, że państwo może mieć w tym interes. Bardziej zastanawia mnie dlaczego osoby takie jak Ty (nie wiem czy jesteś cywilem czy trepem) czerpią przyjemność z ograniczania swobód innych ludzi (może tak nie jest, chociaż takie mam odczucie po twoich postach że się cieszysz że tak będzie)
Ja np. jestem za tym żeby dać ludziom wolną rękę(jestem świadom jakie jest prawo dla
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: My nie Rosja. Czegoś takiego nigdy nie zrobią ludziom ze wzgledu na płeć. A nie czekaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)