Wpis z mikrobloga

32 lvl here XD dzwonie to matki, bo nie umiem do lekarza isc, ona mi mowi, ze trzeba sie zajerestowac. baba sie pyta czy mam jakies kart pacjetna czy #!$%@? wie co, to jej mowie Pani nie mam #!$%@? pojecia ostatni raz u lekarza bylem z mama jak mialem 10 lat,a ta domnie "to prosze przyjsc z mama" XD
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@criticalkush90: W takich chwilach sobie uświadamiam, że skoro ja mam jakieś problemy, to są żadne problemy przy tych które mają wykopki... i że nie tylko jest to problem z problemem, ale nawet z podejściem do problemu...
  • Odpowiedz
@elperson:
Ale wiesz, że pani w recepcji u lekarza nie jest od nokautowania pacjentów? Jest od tego, żeby im pomagać, wiem, że u nas to dość nowoczesna i odważna idea, ale tak jest i tak powinno być!!!
  • Odpowiedz
@criticalkush90: Pro-tip jak nie wiesz jak coś zrobić bo nigdy czegoś nie robiłeś to możesz zacząć "Od nie wiem jak to zrobić bo nigdy tego nie robiłem", zamiast odwalać pysków w 2 lini dialogowej.

Mówisz "dzień dobry, przosze pani jestem chory chciałbym zarejestrować sie do lekarza ale mam taki problem ze zawsze byłem zdrowy i nie wiem co sie trzeba zrobić żeby dostać sie do lekarza" na 80 % przejdzie.
  • Odpowiedz
gratuluję zdrowia, współczuję bycia życiową #!$%@?ą

W tym wieku nie potrafić iść do lekarza. Jprdl kalectwo XD

się zesrały wyklopki których jedyne osiągnięcie życiowe to wiedzenie takich rzeczy xDD
  • Odpowiedz
@criticalkush90: wiesz, niby smieszne, ale sobie uswiadomilem ze tez bym nie wiedzial tak z glowy co robic w takiej zwyklej przychodni.
Wiek podobny, nie pamietam kiedy bylem u lekarza tak sie rejestrujac w okienku, w pracy dawali PZU Zdrowie / Luxmeda wiec przez apke i "wizyta online", no i bez tego bym musial googlowac co zrobic
  • Odpowiedz
@criticalkush90: jakbys dzwonil do prywatnej przychodni, to baba za taki tekst by wyleciała z roboty. Tutaj pyskowanie do pacjenta to standard xD wszystko co panstwowe jest gównem
  • Odpowiedz