Aktywne Wpisy
sztefen_muller +325
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Ale wiesz, że pani w recepcji u lekarza nie jest od nokautowania pacjentów? Jest od tego, żeby im pomagać, wiem, że u nas to dość nowoczesna i odważna idea, ale tak jest i tak powinno być!!!
Od ponad 10 lat mam prywatne ubezpieczenie. Jakbym miał coś z NFZ załatwiać to byłbym przerażony. Bez lektury w necie i telefonu do matki pewnie by się to nie odbyło xD
Mówisz "dzień dobry, przosze pani jestem chory chciałbym zarejestrować sie do lekarza ale mam taki problem ze zawsze byłem zdrowy i nie wiem co sie trzeba zrobić żeby dostać sie do lekarza" na 80 % przejdzie.
się zesrały wyklopki których jedyne osiągnięcie życiowe to wiedzenie takich rzeczy xDD
Wiek podobny, nie pamietam kiedy bylem u lekarza tak sie rejestrujac w okienku, w pracy dawali PZU Zdrowie / Luxmeda wiec przez apke i "wizyta online", no i bez tego bym musial googlowac co zrobic
Jesteś upośledzony czy to po prostu niechlujstwo?
@Mar3czek: Jak chciała, to już nie chce, czyli sprawy nie ma.