Aktywne Wpisy
jbc_putina +273
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +389
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@sztefen_muller: księgowym, bo taniej przerzucić wszystko na jeden dotykowy panel.
@sztefen_muller: Mi na przykład, przecież te stare mercedesy w środku bardzo często wyglądały jak zrobione z jakichś mebli starego Niemca znalezionych na śmietniku. Może jest milion guzików i przycisków, ale za to kilka razy mnie opcji jak obecnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no zajebiscie. a dzisiaj wystarczy powiedziec co ma zrobic samochod
A co jest nie tak z modą na suvy? Jeśli się komuś podobają to dlaczego miałby nie kupić?
Nie jestem mercedesiarzem (generalnie uważam te auta jako taksówki albo grzybowozy do wożenia 70 letnich dziadków na działkę), ale znajdź mi drugie auto poza S-klasą z przełomu XX i XXI wieku, które ma elektrycznie ustawiane środkowe lusterko. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Chociaz z drugiej strony to nadal lepiej niż to tandetne kupsko, które sprzedają teraz.
@wojtek4531: to, że przez nią producenci wycofują z oferty modele w normalnych nadwoziach. I jak chcesz kupić samochód, to masz bardzo ograniczony wybór, bo na siłę wciskają to niewygodne g---o.
Osobiście nie uznaje ekranów jako sterowanie samochodem.
@goferek: Suvy mają swoje wady, ale trzaba być dzbanem, by napisać że sa niewygodne xD
Suvy się kupuje właśnie dlatego, ŻE SĄ wygodne, bo łatwiej do nich wsiaść czy włożyć bagaże albo dzieciaka wsadzić w fotelik. Co ty za bajki opowiadasz? xD
@goferek: WTF? Od kiedy suvy są niewygodne?
@wojtek4531: może i więcej palą, ale za to są większe mając mniejszy bagażnik, są wolne na zakrętach ale przynajmniej są drogie. I jak sam nie masz SUVa to ci często zasłaniają drogę
Komentarz usunięty przez moderatora