Aktywne Wpisy

cypisek84 +112
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
KonwersatorZabytkow +491

#dalajlama
źródło: dalajlama-kazal-chlopcu-ssac-jezyk-rysunki-satyryczne-rysownik-satyryczny-satyryk-ilustrator-tarnow-bielsko-biala-heheszki-pozytywnie-kartki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Berkel_88: @PtakDlaKarmnikow Nie, gdy buddyzm ma duże wpływy, potrafili go i siłą narzucać, mordować itd. Polecam książki i wywiady z prof. Michałem Lubiną nt. Birmy.
To było przekomarzanie się. Powszechne jest, wśród Tybetańczyków, że rodzic trzyma dziecko w mocnych objęciach i trzyma wysunięty język blisko tworzy dziecka. Dzieciak ma się wyrywać. I stąd cała heca.
Podobnie jak dziadek prosi wnuczka, żeby pociągnął za palec i wtedy pierdzi xD
Ps: w kulturze Tybetu jest powszechnym i normalnym, że rodzice całują dzieci w usta.