Wpis z mikrobloga

witam drogie grono inwestorów, biznesmenów, analityków, geniuszy, resztę dopisz. Ogólnie ostatnio zauważyłem, ze wśród mojego grona znajomych na instagramie ludzie zaczęli zmieniać profile na typu LIFESTYLE | BIZNES | MOTYWACJA. I ogólnie wrzucają wycinki zyskownych pozycji i dopisują typu NIE MUSZE PRAXOWSC HAJS SAM LECI i tego typu. I piszą, ze można się z nimi skontaktować i dołączyć do grupy XD. Ogólnie sam fakt, ze wrzucają tylko zyskowne pozycje, piszą takie click baitowe posty już wali fejkiem. Mówię, ze „pachnie” dlatego, ze te osoby uważałem za dosyć ogarnięte, uczciwe etc. No i teraz te osoby reklamowałoby coś na czym ktoś może potencjalnie stracić pieniądze i to z grona znajomych? Ciężko mi w to uwierzyć, ale może ktoś z Was wie jak dokładnie to poleca o co chodzi itp. Widzę, ze duża cześć tych osób „podlega” pod grupę cezary_lewicki na instagramie. Może ktoś wie i może rzuci trochę światła na to? Pachnie piramida

#gielda #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alcadent: jest jakiś „guru”, który Cię szkoli lub mówi Ci kiedy masz wchodzić w różne pozycje. Z zasady masz kopiować jego ruchy lub implementować jego strategię, ale tak na prawdę nie wiadomo, czy sam cokolwiek obstawia.

I sensowni ludzie naganiają na MLMy i scamy, kiedy ratka kredytu przytłacza. Przetrwanie > czyste sumienie.

Mniej więcej tacy ludzie:
  • Odpowiedz