Aktywne Wpisy

Moonman +4
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.3% (474)
- w bryle domu 63.7% (831)

wykop +8
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz

to ja się pochwalę. pierwszy raz czymś z salonu wyjechałem. spytacie skąd pieniążki na to? nie mam. w leasing wziąłem.
już mi się znudziło docieranie po asfalcie więc wjechałem trochę w błoto. jak na lodowisku - daje gazu, obroty wzrastają, zaczynam się przesuwać w bok. trochę się upociłem. po pierwszym serwisie wjeżdża kostka mitas mc23 i jadę na Rajd Bieszczadzki.
źródło: 337687391_911717026778126_7953325537942999761_n
Pobierzźródło: 47F22A2F-4E46-4B5C-B9D5-0D68F9DB9FDA
Pobierztak. gmole dostałem w gratisie w salonie, ale jeszcze czekam aż przyjdą. mają jakieś problemy z dostawami.
czytałem, że aftermarketowe są lepsze i te oryginalne mają jakieś niedociągnięcia albo jakieś rozwiązania które taki heed lepiej ogarnął. ale będą oryginalne.
hm nie odczułem bicia, ale wcześniej na tych mitasach z większą kostką i na 23 letnim moto to tam wszystko biło i drgało to teraz dla
Błędem było że byłem sam, no ale ekipy żadnej nie było. Sprzedałem go w pisdu, bo jednak to za ciężka maszyna w teren, a był to ktm 1190r.
Mam nawet zdjęcia, teren wygląda niepozornie.
źródło: IMG_20210428_152922
Pobierz@daczka92: dobra maszyna, zrobiłem na niej 30kkm. Na rajdzie oczywiście
mi dzisiaj pyknęło 600km :D. muszę dotrzeć szybko i zacząć treningi w terenie