m.....k konto usunięte 10.04.2023, 10:39:10 6 + Wspaniały mem. Dożywotnia beka z libków i paróweczek.Liberalizm jest zawsze zły. Jest zawsze zły.Zawsze zły!i jajogłowe informatyki matematyki spod znaku #programista15k #programowanie japa tam. zostaniecie SPRAWIEDLIWIE opodatkowani.#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #konfederacja #bekazpisu #bekazpodludzi #humorobrazkowy #heheszki #ekonomia #gospodarka źródło: hej-mati-chcesz-czipsa Pobierz
NijuGMD NijuGMD 10.04.2023, 10:40:52 via Wykop 0 + jajogłowe informatyki matematyki spod znaku #programista15k #programowanie japa tam.zostaniecie SPRAWIEDLIWIE opodatkowani.@mocznikkk: ja też? a myślałem że się lubimy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
programista3k programista3k 11.04.2023, 08:15:49 via Android 0 + @mocznikkk chips nie jest za darmo. poza tym pierwsze dziecko to komuch rozdaje chipsy "za free" kupione za hajs zarobiony przez rodziców.
Liberalizm jest zawsze zły. Jest zawsze zły.
Zawsze zły!
i jajogłowe informatyki matematyki spod znaku #programista15k #programowanie japa tam.
zostaniecie SPRAWIEDLIWIE opodatkowani.
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #konfederacja #bekazpisu #bekazpodludzi #humorobrazkowy #heheszki #ekonomia #gospodarka
źródło: hej-mati-chcesz-czipsa
Pobierz@mocznikkk: ja też? a myślałem że się lubimy ( ͡° ʖ̯ ͡°)