Wpis z mikrobloga

W sumie nie wiem czy kogoś będzie to interesowało, ale przemyślałem sprawę nicoli i tucznika na tt i tak naprawdę to świetnie wpisują się w niszę patotiktoka
oczywiście jest to zupełnie inny poziom patologii niż ten, który dauniel prezentował wcześniej, ale dla osób na tiktoku to dokładnie to czego oczekują - jest trochę wyzywania, trochę dramy, gównowyzwania, następnie "teraz miłość" i tak to się kręci. Niewypełnienie celu? no i co z tego, tt commentary nagra o tym swojego tiktoka i zgarną z tego więcej widzów. Daniel się odpali i dostanie fas ataku? Dopóki nikogo nie uderzy, nie zacznie wyzywać od pedałów albo znowu nie rzuci czegoś w stylu "dobrze że zdechł", to będzie tam mógł siedzieć i fapować, a nawet jak go zbanują, to bez problemu założy sobie nowe konto i odbuduje zasięgi - naprawdę ciężko będzie mu dostać bana na mordę. Dla przykładu podam tutaj inną postać z tego świata - podrozesyrenki89 - polecam tylko jeżeli ktoś naprawdę się nudzi, 95% kontentu z nią związanego to kłamstwa i żarcie czyli dokładnie to w czym dana jest dobry xD
przejrzałem trochę komentarzy pod twórczością grubasa i ludzie po paru filmikach byli w stanie stwierdzić, że łysolina jest biedna i zastraszana przez obłudnika, który się nad nią znęca, kontroluje jej życie i w ogóle to dana jest tym złym, a ona tą dobrą, a to znaczy, że przynajmniej część osób zaangażowała się i chce oglądać gnioty z menelami. Gdzieś też mignął mi fp nikimagical, także zgaduję, że jeżeli prokuratura nie dobierze mu się do skóry, to będzie tam siedział ile tylko może, mimo że na yt miałby 10x więcej kasy
#danielmagical