Aktywne Wpisy
tcp-protocol +425
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
bugzer +7
#gielda takiego boomu na inwstowanie nie widziałem jak żyje. Dosłownie każdy już inwestuje, wszędzie gadają o złocie, krypto, akcjach.Ulica sotoi w 12 godzinnych oklejkach zeby kupic fizyczna uncje. Nigdy w historii nie było tak, żeby ulica miałą rację i zarobiła.

Ja mam z tym zapachem trochę inne doświadczenia. Kupiłem go kiedyś, przetestowałem i puściłem dalej. Teraz robię drugie podejście. Zamówiłem flakon, zapach mi się podoba, ale w żadnym wypadku nie jest męczący czy nawet mocno wyczuwalny dla mnie (nawet jak mocno się nim wypsikam). Dziewczynę pytałem i też jakoś mocno go ode mnie nie wyczuwała, a sporo go zaaplikowałem.
Nie wiem o co chodzi. Nos do wymiany czy co... Zrobię jeszcze kilka testów i jak nie będzie komplementów od kasjerek w markecie i obcych kobiet to sprzedaję ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście perfumy oryginalne, z pewnego źródła. Za pierwszym i drugim razem jakoś nie umiałem odnaleźć tych mocarnych parametrów.
Co do ogórków to muszę mocno wytężyć wyobraźnię by się ich dowąchać. Z pewnością nie jest tak, że na mnie daje kiszonym ogórem.
Jak u was z tym zapachem? Dobrze siedzi i projektuje?
#perfumy
@aruel89: Tak
sobie....a tak poważnie jeden psik na nadgarskek ponad 10 godzin spokojnie czuć.