Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corryand: Samochodów pod które złodzieje podkładają gps, absolutnie w ten sposób nikt nie kradnie za duże ryzyko dla nich. Jeśli już mieliby ukraść auto to najpierw ogarnęliby sobie parking czy nie masz kamer na nim a później przyszli w dogodnym dla nich czasie i odjechali jak swoim. Co do rzekomej prawdopodobnie fejkowej kontroli @CeZ_ @DobryMaron mają rację, po pierwsze to nie lata 90'' chyba się ktoś za dużo
  • Odpowiedz
  • 0
@DobryMaron: @CeZ_ to akurat byla realna sytuacja tylko, ze okazalo sie, ze to byl widz xD Po tym jak zglosil to juz na policje w 2 miastach i zostal wyslany patrol jego widz probowal sie z nim skontaktowac i na live zadzwonil na wideorozmowie z nim zeby sie uspokoil, ze to tylko on jako widz i ze nie chce przypalu miec i ze nie chcial go tak wystraszyc xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: ej ej kradna auta nawet w bialy dzien na autostradach i ekspresowkach jak sie jedzie w str Holandii czy Francji. Sa dzialajace gangi, ktore sobie na nich jezdza i poluja na maly ruch i wtedy zajezdzaja auto z przodu i z tylu czasem jeszcze trzeci od boku i jestes bez wyjscia.. wyskakuja goscie z jednego auta okradaja cie albo wyrzucaja z auta bez niczego i odjezdzaja. Mojego kolegi kolega
  • Odpowiedz
@Icouldbeyourmom: 1. Widziałem to nagranie na stop chamie jakiś czas temu, jest to fejk ewidentny pełnej analizy co jak i gdzie nie będę robił bo mi się nie chce nawet. 2. Absolutnie nigdzie nie napisałem, że sytuacji gdzie kradną auta nawet w biały dzień nie ma napisałem, że robią to w inny sposób bo złodziej chociażby przyczepi ci gps ty pójdziesz na zakupy lub zapłacić za benzynę on wsiada i
  • Odpowiedz
@Cztero0404: To chyba nie mówili, że fejk a że to raczej jakieś porachunki gangsterskie. Tam zwracali uwagę, że prawdopodobnie chcieli zatrzymać pojazd, który jechał za nagrywającym i potem za nim pojechali. Ci, którzy analizowali to nagranie piszą, że widać światła pojazdu, który skręca w prawo i "ucieka".
  • Odpowiedz