Aktywne Wpisy
Gours +591
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +608
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
Dla mnie to katorga, najcięższe ćwiczenie jakie według mnie istnieje. Najbardziej dyskomfortowe ćwiczenie z mojego repertuaru. Zawsze mi po tym słabo i rzygać mi się chce. Nieważne, czy wezmę 60, czy 160 kg.
Oczywiście robię pełne, głębokie przysiady.
Mój tato mówi np. że to było jego ulubione ćwiczenie, on siadał z 200 kg przy masie 87 kg, mój rekord to 160x3, więc nic imponującego. Mówiłem mu, że nie rozumiem jak on może to lubić.
Zastanawiam się, czy to jest powodem, że tyle osób nie robi nóg, czy coś innego.
#mirkokoksy #mikrokoksy #gymcel #silownia #testosteron #fitness #sterydy #trojboj
Komentarz usunięty przez autora