Aktywne Wpisy

ValandilNW +286
Guadalajara +75
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

słuchaj to straszne że zgwałcono twoja czternastoletnia córkę, może się zabije no trudno, ale nie wolno usuwać ciąży.
@aegispolis: Bo takiego nie ma - n.p. zasłaniają się obroną życia jak chodzi o temat aborcji i sprawiedliwością społeczną jak chodzi o karę śmierci, to jest pusty bełkot gdzie sobie punkt widzenia do tezy dobierają i nie ma w tym za grosz konsekwencji.
dobre popisy robicie xD
wiycyj, wiycyj xD
@Kryspin013: Widać żeś nieogarnięty. Nie w 0.001s od tylko w momencie. W momencie gdy powstaje nowy, unikalny zestaw genów gotowy do rozwoju.
@e_m_p: Następny bajkopisarz z lewej strony. xD
Morderca traci prawo do życia bo tego wymaga normalna sprawiedliwość a nie żadna "społeczna".
@Bartholomew: ja nie ogarnięty. To opisz proces jak dochodzi do zapłodnienia i od którego momentu od czasu stosunku dochodzi do pierwszego podziału komórek. Hmm?
@Bartholomew: Nie mordo, pokazałem że to jest absurd i że takiej granicy nie ma.
@Bartholomew: Już pisałem wyżej. Dyskusja głównie opiera się o emocje i poglądy. Granica 12 tygodni została ustalona
@Kryspin013: Brawo.
@Bartholomew: zrób jeszcze jednego fikołka bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem xD
Ehh... Dyskutuj tu z katolem potem.