Wpis z mikrobloga

@heheszka2: to prawda :)
Muszę przyznać, że na początku Mati wyglądał na strasznego nudziarza ale oprócz paru jego dziwnych tekstów to widać jest fajny chłopak. Szkoda, że montaż nami manipuluje. No i zasługuje na fajną dziewczynę. Mam nadzieję, że Agata podoła...
  • Odpowiedz
@LilijkaK: wciąż nie mogę zapomnieć jak osaczał Julię i jeszcze w żywe oczy kłamał że relacja idzie w absolutnie dobrą stronę i już za chwilę, już za moment...
  • Odpowiedz
Tak masz rację, on jest typem, który bardzo chce. Pokazują nam tylko cząsteczkę wspólnego dnia, może to manipulacja taka wiesz od pucybuta do milionera i na końcu okaże się, że to zwycięzca programu
  • Odpowiedz
@Aurelia2021: czy ja wiem? Nie dziwię jej się, że miała dość Mateusza który zachowywał się jak ktoś o zerowym doświadczeniu związkowym, który nie widzi oczywistych sygnałów, że dziewczyna nie jest nim zainteresowana. Albo też nie dziwię się, że nie była zainteresowana tatą Filonem i jego wizją szybkiego rozpoczęcia produkcji potomstwa lub Kamilem, który bardzo szybko nudzi się każdą dziewczyną z którą jest w parze.
  • Odpowiedz