Aktywne Wpisy

1-2-3 +15
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +147
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: tak też to zauważyłem
Pobierzźródło: będzie dobrze kiedy wreszcie pokonamy tych drugich
PobierzJest też,
źródło: il_fullxfull.1982119291_oeti
Pobierz@JustTheDude: Może tak być, ale może też być to zorganizowana akcja systemu LGBT-Bot4, która chce zniszczyć konserwatywne wartości i 100 jednostronowych
@pikpoland: No jak to nie wygrał polityk popierany przez wykop, przecież Korwin i Braun w końcu weszli do sejmu do sejmu, czyli wygrali. A to, że pisanie ustaw na
Procentowy udział prawactwa wzrósł po uruchomieniu nowego Wykopu, bo dużo casualowych użytkowników odeszło. Ale fanatycy nie.
Potem zaczęli się za bardzo rozbestwiać i teraz zaczęli być kontrowani. To, że tematyka Konfederacji jest teraz na topie spowodowane jest tymi wpisami "hehe, zagłosuję na Konfę, żeby zrobić na złość kobietom".
@inshallah: a jaka partia odpowiada? Pytam, bo też bym chciał by homo pary mogły bronić swoich plantacji bronią palną xD
@podjad3k: Problem jest taki, że żadna XD Też nie mam na kogo głosować
@inshallah: przecież 2 dni wcześniej cały wykop znikąd został zalany postami wychwalającymi konfę
@ReeceWithouterpoon: tak sobie własnie wyobrażam odpowiedz bota, agresywna, nie merytoryczna , budująca podziały xd
@Anhed:
źródło: zyd-madrzejsze-o-tym-nie-wspomniec-to-wcale-niepodobne
Pobierz