Wpis z mikrobloga

• 262
@SGTIHALIT: I właśnie przez takie wyśmiewanie że nie wyglądają wcale jak płeć z którą się identyfikują tylko jak chlop przebrany za babę jest ten cały kontrowersyjmy temat podawania hormonów plci przeciwnej już od dziecka. Właśnie po to aby cechy plciowe płci jakie ma ich ciało od urodzenia się nigdy nie rozwinęły I nie wygladali w taki sposób.
  • Odpowiedz
@SGTIHALIT: wykop to zawsze był prawacko-szurski ściek, ale kiedyś to się rozmywało wśród normalnych użytkowników, ale to co się dzieje od wykopu 2.0 to jakiś je*any żart xD kiedyś takie wpisy jak ten albo komentarz że screena miałyby same minus i zniknęły w odchlani wykopu, a teraz tak wyglądają gorące/główna xD dzięki białek
Wera94 - @SGTIHALIT: wykop to zawsze był prawacko-szurski ściek, ale kiedyś to się ro...

źródło: IMG_20230329_064423

Pobierz
  • Odpowiedz
@R187: a może po prostu żyć z płcią jaką się urodziło? A nie robić sobie literalnie nieodwracalną krzywdę, tylko dlatego że ma się cechy charakteru określone dla przeciwnej płci.
  • Odpowiedz
  • 41
@symetrysta: @zielony_goblin: Widzę, że prym rozumowania "na chłopski rozum" ma się dobrze wśród Wykopowiczów.
@xarfo: Tylko opisałem jak wygląda sytuacja. Jest taka dziwna sytuacja, że przeciwnicy trans krytykują ich za przyjmowanie hormonów, ale jak nie przyjmowali i wyglądają jak nie taka płeć za jaką by chcieli uchodzić to są wyśmiewani.
  • Odpowiedz
@R187 ale gdzie masz tutaj prym "na chłopski rozum" zresztą widzę avatar z tęcza czyli tranzystor albo LPG. wszystko jasne dlaczego tak boisz się leczenia. tranzystory jak LPG walczą o równośc, a nie do ciera do nich, że są chorzy i zdrowi ludzie chcą dla nich dobrze
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: dobrze, że jak za dzieciaka męczyłem rodziców o zostanie piratem, to nie ucięli mi nogi i nie wydłubali oka ( ͡º ͜ʖ͡º)

@R187 wiadomo, szprycujmy dzieci hormonami (xd), wmawiajmy im, że wszystko jest ok, a później obserwujmy niesamowicie wysokie suicide ratio czy suicide attempts. Oczywiście obwiniajmy o to nietolerancyjne społeczeństwo, bo przecież to na pewno nie wina totalnej braku akceptacji samych siebie i
  • Odpowiedz