Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +251
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
PopeLeon +3
Tylko przypominam skąd wyszliście Paliaki i gdzie byście ciągle siedzieli gdyby nie matuszka Rasija ( ͡º ͜ʖ͡º)
I nie wmawiajcie sobie że jesteście biali.
#smacznejkawusi #historia #polska
I nie wmawiajcie sobie że jesteście biali.
#smacznejkawusi #historia #polska
źródło: 1000005532
Pobierz

Ziomki, mam problem, nie umiem sobie z nim poradzić. Odpalam test i pasku wyszukiwania mam
data;,w ogóle nie otwiera się testowana strona. Stało to się nagle, w pt pisałem test, wczoraj chciałem go pisać dalej i najpierw pycharm walił błędami. Przeinstalowałem go ale pojawił się wspomniany problem.conffile: https://pastebin.com/iqGiq6m0
główny plik, w którym odpalam testy: https://pastebin.com/vjQ9Ex97
źródło: Zrzut ekranu 2023-03-28 195341
PobierzPS C:\Users\vitto\Desktop\programowanie\testowanie\venv\Scripts> Set-ExecutionPolicy RemoteSigned -Scope CurrentUserPS C:\Users\vitto\Desktop\programowanie\testowanie\venv\Scripts> .\activate
(venv) PS C:\Users\vitto\Desktop\programowanie\testowanie\venv\Scripts> .\activate
Komentarz usunięty przez autora
pip freeze
na kompie w robocie, skopiuj, wklej do requirements.txt i ponów ;P
n