Wpis z mikrobloga

@GoodGuyChucky93 mogę Ci powiedzieć że większość z tych etapów to bullshit. Pracuje gdzieś gdzie nie mam dostępu do weedu, więc nie palę w pracy przez miesiąc dwa, wracam do domu i miesiąc dwa palę codziennie niemałe ilości, po czym jak jadę do roboty to odstawiam i siema. Jedyne co widzę po sobie to brak apetytu przez pierwsze trzy dni i delikatna potliwość w nocy.
  • Odpowiedz
@alien878 Też tak myślę, problem jest większy niż się ludziom wydaje, ale nikt o tym nie powie głośno i wprost, zawsze to będą uzywki lub "niezdrowy tryb życia". Jak już ktoś chce być tak szczery ze musi się przyznać, to fajnie byłoby gdyby mówili szczerze a nie takie p---------e
  • Odpowiedz
@Brygadzistaziomek: ale farmazon, typ grał 100 koncertów rocznie i na bank jarał tylko zamulającą trawkę, no no... ja palę codziennie od kilkunastu lat parę lufek dziennie z przerwami paru miesięcznymi i z dnia na dzień odstawiłem i już miesiąc przerwy bez zająknięcia i nawet o tym nie myśle, a jedynie jakie objawy to lekka potliwość przez pierwsze pare nocy i to wszystko, tam musiało być grane co innego, chyba, że
  • Odpowiedz