Aktywne Wpisy
Notrix +8
chojnacc +2
Taki mnie lekki dół chwycił na wieczor. Chodzę sobie po moim miasteczku powiatowym i zastanawiam się często skąd ludzie mają na te samochody ok. 100k nie wszystkie z tego co widzę są leasingowe. Ja mam 25 lat i dochód z partnerką jakieś 9k zł jednak ani nie ma szans na kredyt, na jakieś porządne mieszkanie a gdzie tu kupować jakieś auto za 100k to w ogóle nie do pomyślenia, bo na wkład
A teraz podziwiam jak córka lvl 2 (za chwile wbije 3) liczy na paluszkach. Odwija je z piąstki powoli i mówi głośno "jeden, dwa, tsy, ctely, pięć, seść". Dawno się tak nie wzruszyłam. Jeju, to to jest moje, ze mnie wyszło. Perspektywa się zmienia. Tak samo mój mąż twardy chłop twardego zawodu i twardego charakteru ma oczy we łzach bo dziecko mówi mu: "Tatusiu, a wiesz że cekałam na Ciebie? Kocham Ciebie". Dzieci to jest to, to są te detale, to jest ta sól życia.
#dzieci #feels
@Kazdyziomzbierazlom: Nie odpowiem wprost, ale mogę powiedzieć, że potrafi doliczyć do 24.
@Malachitowa_Laka_Morza: też mam taką rozkminę jak wypuszczę do kibla potężnego krakena
@Malachitowa_Laka_Morza: jak coś, to można też mieć jakieś pasje, hobby, przyjaciół, kobietę, mężczyznę którzy powodują u nas pozytywne emocje, nie musi to byc kaszojad