Aktywne Wpisy

WielkiNos +80
Cena 25 zł za fryzjera jest dla mężczyzn tak kusząca, że mimo, że źle ich strzygą i im się nie podoba cały czas tam wracają ¯_(ツ)_/¯
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow

Jack47 +6
Hej Mirki, czy różnica 5lat w związku jest przez was akceptowalna? Ja 22lvl ona 17lvl. Ja drugi rok studiów ona 3 techbazy. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i dość dobrze się dogadujemy, ona jest ogarnięta, inteligenta i myśli tez o studiach. Ale no nie wiem, nie świrowałem nigdy z tak młodszą
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#pcmasterrace #monitory
Imho do grania tragiczny setup, ale pracować będzie mu się lepiej na 2 monitorach niż na 1.
@EnderWiggin: nie wiem po co, ale widziałem już parę takich stanowisk i to najczęściej mają osoby zajmujące się grafiką/filmami
@Hieronim_Berelek: znam i korzystam z power toysów od M$, nadal uważam ze pracując na 2 monitorach jest łatwiej rozplanować
@Ralphs: #!$%@?, skończcie z tym chłopowaniem, porzygać się można.
Nie miałem pojęcia, że to jedno słowo wprowadzi prominentnego użytkownika serwisu vikop, jakim niewątpliwie jest Nick_Login w takie poirytowanie.
Przepraszam w imieniu własnym oraz całej społeczności mirko za nadużywanie w/w słowa.
na pewno jest lepszym rozwiązaniem niż zwykła lampka stojąca w rogu biurka.
najlepiej jest się przypierdzielić do jedynej sensownej rzeczy w tym setupie niż do pięknych ramek na środku tych monitorów xD
@EnderWiggin: nie zadawaj takich pytań tylko pytaj gdzie kupić taki zestaw xd
@caius_cosades: ale o co chodzi, nie powinno się dzielić obserwacjami i przemyśleniami, bo ktoś se coś zrobił i to święta krowa nad którą trzeba milczeć? XD Co jakiś czas widzę takie zapierające dech w piersiach swoją bezrefleksyjną durnotą komentarze i chciałbym kiedyś zrozumieć intencje i proces myślowy autora.
A co do setupu dodam, że
Nie mówię że nie wolno, tylko sugeruję że to trochę smutny/dziwny sposób na
@sirgorn: Jakie to niby ma przewagi na jednym dużym i szeroki monitorem w takich zastosowaniach?
Tak samo można dwa okna obok siebie rzucić na jednym ekranie.
Jedyna przewaga, i to wątpliwa, bo pewno można ją programowo jakoś ogarnąć, to gdy na jednym monitorze robisz "full screen", a drugi zostaje do dyspozycji.
Przy czym wtedy nie masz możliwości zrobić full screen na całość
Komentarz usunięty przez autora
@Ralphs: Ten OLED od LG ma rozdzielczość 5120x2880? Bo tyle pikseli mają dwa DualUpy.
To jest bardzo dobry setup do pracy typu programowanie - po pierwsze bardzo duża rozdzielczość zapewniająca albo ogromną przestrzeń roboczą, albo super klarowność tekstu, po drugie na dwóch osobnych monitorach lepiej się zarządza oknami.
Jak pracowałem jeszcze z biura i
Komentarz usunięty przez autora
No elo ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale normictwo i normik content
po za tym po co tak złączać monitory z ramką jak można bez ramek kupić... mondre głowy, jedzą pewnie gówno i cieszą się bo zapłacili 7k za kawałek gówna
mmmm
Jaki to profil, bo chyba nie cherry? Choć pod tym kątem ciężko ocenić.
Ja to myślę sobie, że pójdę w keychron q4 barebone z NK Cream, ale co do keycapów nie mogę się zdecydować¯_(ツ)_/¯
Nie, to jedyne źródło światła które ty potrzebujesz. Lampki na monitorze nie wykluczają czegoś świecącego za nim. Autor zdjęcia może potrzebować światła na biurku do czytania, tabletu graficznego, hobby, bo lubi, albo po prostu chce wkurzać takie jak ty