@kisiel95: choćby tickrate, ale ogólnie po prostu technologia idzie do przodu i na nowy silnik chcą grę przerzuć, a z racji możliwości nowego silnika dodają kilka smaczków
@Un1337 grasz jeszcze w CSa czy pograłeś w 2016 r i został Ci w pamięci jakiś obraz gry? Wszyscy się czepiają tickrate'u w CSie, bo po prostu ktoś, kiedyś zaczął i reszta jak barany idzie za nim. Każdy kto osiągnie globusa i chce czegoś więcej idzie grać Faceita na ticku 128. Wszystkie turnieje są rozgrywane też w 128. Jedynie Valorant równa się z CSGO na arenie gamingowej i ma TAKI SAM
@kisiel95: Nie wiem po co ta wiązanka. Tickrate był z-----y i robią coś z tym. Nie chcę mi się szukać tego, ale skoro Ty tyle wiesz, to wiesz, że już nie będzie tickrate. Zgadzam się, każdy kto osiągnął globusa idzie na faceit.
Panowie, termin porodu na 29 czerwiec, dawno nie piłem, chciałem dziś się trochę rozerwać przed kompem. Jak myślicie, to bardzo ryzykowne, że żona zacznie nagle rodzic? to nasze pierwsze dziecko ( ͡°ᴥ͡°) #dzieci #porod #zwiazki #ciaza
źródło: temp_file.png1197176279009470127
Pobierz@Narcyz_: nastukałem w to kiedyś tysiące godzin, ale od mega dawna nie grywam. Co oni tam odwalili, że r-------i grę?