Zajebiście że piszesz to akurat pod tym filmikiem xDDDDD
@Mineciarz69: no chłopie mam prawie 2m i totalnie nic to nie daje. W żaden magiczny sposób nie zmienia to percepcji kobiet. Nagle nie biegną do mnie jak muchy do miodu, nie są milsze i w ogóle nic to nie ułatwia.
@Mineciarz69: to tak jakbym ja powiedział, że powyżej 55kg baba nie ma co podjeżdżać. No parę przypadków nie oznacza, że to standard. Z założenia baby lubią wyższych od siebie, ale nie znaczy to, że wszystkie
@davidero69: ja tez potwierdzam ze wzrost niewiele daje (190 here) , facjata najwazniejsza , nawet cwiczyc bardzo nie trzeba. Ale ludzie tutaj mysla dziwnymi kategoriami ..
@gnomol: Normalni nic nie myślą, bo nie zwracają na to uwagi i nie oglądają bejtowych programów dla patoli xD
170 w kapeluszu i partnerkę mam. Kumpel z siłki 172 i ma fajną żonę. Kumpel z korpo prawie 190 i dalej sam. Wzrost to nie jest jakiś kluczowy czynnik, kretyni. Łykacie te zarzutki wykopków jak pisowiec propagandę o Tusku xD
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
Ile on ma wzrostu?
@Mineciarz69: no chłopie mam prawie 2m i totalnie nic to nie daje. W żaden magiczny sposób nie zmienia to percepcji kobiet. Nagle nie biegną do mnie jak muchy do miodu, nie są milsze i w ogóle nic to nie ułatwia.
Ale wiadomo, ile dokładnie ma wzrostu???
@Mineciarz69: Co taka długa przerwa była?
170 w kapeluszu i partnerkę mam. Kumpel z siłki 172 i ma fajną żonę. Kumpel z korpo prawie 190 i dalej sam. Wzrost to nie jest jakiś kluczowy czynnik, kretyni. Łykacie te zarzutki wykopków jak pisowiec propagandę o Tusku xD