Wpis z mikrobloga

76 439 + 6 + 54 + 142 + 22 + 3 + 3 + 15 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 76 708

Aktywny koniec tygodnia
15 - zamontowany dropper do mtbka, co prawda teraz nie mam obcych przedmiotów między nogami na zjazdach, ale teraz trzeba uważać, żeby się zbyt mocno nie puścić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
22 - tak na sprawdzenie, czy przeczyszczenie korby w caadzie pomogło na trzaski, czy to znowu łożysko. Po jeździe się okazało, że muszę pół roweru rozebrać, żeby zmienić linkę tylnego hamulca bo nie przejdzie pod suportem ( ͠° °)
142 - po prostu Kocierz. Typek chciał zrobić swą pierwszą setkę i zaliczyć Kocierz, z kasetą 11-28 ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak na dotychczasowy rekord najdłuższej jazdy 60 kilometrów i poważniejsze zaczęcie jazdy w tym roku, to szacun!
Całą fajną jazdę spieprzył n------y typek na ddrze w Oświęcimiu ładując się wprost na mnie. Rower na szczęście cały, ale przyznaję się bez bicia, to moja wina za jazdę po ddrze XD
54 - pierwszy raz z Niedzielną Grupą Gravelową, ustawka ze słynną trasą na Kraków. Miałem wątpliwości czy będę w stanie kręcić, ale wyszło spoko. Sama trasa taka nie do końca gravelowa, bo było trochę eksperymentów mtb XD
6 - powrót ciapongiem

#rowerowyrownik #rower #szosa #cannondale #gravel #wykoptribanclub #mtb #rockrider

Skrypt | Statystyki
guru8 - 76 439 + 6 + 54 + 142 + 22 + 3 + 3 + 15 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 76 ...

źródło: IMG_20230318_115002-down

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poemat: pod 15 na stu metrach, 10 na połówce i kilometrze z tej strony co jechał colega, z drugiej wydawało mi się grubiej, a tam ze 12 procent max xD zawsze można Widokową, 14 to tam średnia z dwóch kilometrów
  • Odpowiedz
  • 2
@Poemat: Komoot pokazuje 15-17% max, ale żeby nie było to przypadkowo jechaliśmy ulicą Oczkowską, gdzie momentami podchodzi po 20% XD
@AbaddonLincoln Na Widokową były chętki od początku, ale po Oczkowskiej nie chcieliśmy świeżaka męczyć aż tak, tym bardziej że było widać, że Oczkowska to dla niego przegięcie
  • Odpowiedz