Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +158
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.6% (247)
- Nie 50.6% (408)
- Nie mam zdania 18.8% (152)
Kto dzisiaj rano jechał 44 km/h i znowu dostał znowu 2 punkty + stówe mandatu bo ktoś wczoraj zmienił ograniczenie z 40 na 30 i dziwnym trafem akurat tym miejscu dziś stała sobie policja?
Jak tam mordeczki pałujące się do nowego taryfikatora? Czujecie się bezpieczniej?
Jak tam milicja? Możecie spojrzeć w lustro po skończonym polowaniu?
#policja #bekazpisu
No dobra, że łapią to tam #!$%@?. Ale jeszcze młody pałencjant do mnie z mentorski tonem urażonej przestępstwem władzy: "ma pan prawo jazdy? A ile to jest w terenie
@hanys_barbarzynca: Czyli mówisz, że jeździsz na pamięć? Gratujacje.
Fakt, że pały czekały na darmowe mandaty, ale sam sobie zasłużyłeś. #!$%@? zachowanie nie pozwala na inne #!$%@? zachowanie.
Pomijam kwestię znakochodozy, ale to jest problem tak skomplikowany, że pewnie duet Einstein+Hawking by się za głowę złapali jak bardzo jest to #!$%@?.
@zadrawoku: to prawda, bardzo dobrze, bardzo dobrze ze sa egzekwowane w 1 na 1000 przypadkow xD bardziej by mnie bolalo jakbym dostawal codziennie 200zl mandatu niz 2000zl raz na 4 lata
Z drugiej strony wczoraj miałem sytuacje, ze babka zatrzymała się przed pustym przejściem dla pieszych, bo 20m dalej szła sobie
200zł mam w #!$%@? ale to młode śmiecie, które siedzą w takich miejscach i nabijają norme
Ledwo odjechałem i kolejnego ściągnęli XD
Już janosika odpalam nawet jak jade do sklepu
Jak to "okazało się"? Zaskoczyło cię to? Znaku nie było? Jeśli nie było to czemu mandat przyjąłeś?
Czyli jak w nocy zmienią drogę z pierwszeństwem to będziesz jednym z tych zaskoczonych kierowców z cyklu "tu
A co do 30 zamiast 40, to jeśli jedziesz codziennie znana Ci ulica to nic tam nie wyrosło, a jeśli wyrosło to stawia się dodatkowe znaki lub widać to z daleka
@zadrawoku: nigdy, nie pamietam kiedy dostalem ostatnio mandat, a jezdze srajac na znaki xD w koncu kiedys pewnie zaplace te 1000 czy 2000 ale przez tyle lat to wyjdzie pewnie zlotowka dziennie za lamanie przepisow xD warto
@niegwynebleid: Mi kiedyś jeden zakompleksiony powiedział "NO PANA PONIOSŁA UŁAŃSKA FANTAZJA". Komentarz dotyczył... przyspieszania na pasie dojazdowym do ekspresówki. xD Nawet nie dał mandatu, bo wiedział, że nie ma za co. Potem kazał dmuchać w alkomat, trzymając go tak, że