Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +602
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
donalejd +97
Co zabiło ten fantastyczny system? Dzisiaj tylko iphone albo samsung :/
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
Chciałem żeby Czat GPT podał mi nazwy i tytuły książek, to mi je chyba wygenerował bo nie mogę ich znaleźć.
"Glass Engineering Handbook" autorstwa Shelley D. Sarvera i George W. Morey
"Introduction to Glass Science and Technology" autorstwa Jamesa E. Shelby'ego i Michaela D. Mackenziego
Podaje nieprawidłowe numery ISBN, złe spisy treści, randomowe strony w których niby coś jest, nawet autorów miesza.
https://belglas.files.wordpress.com/2021/01/shelbyj.e.introductiontoglassscienceandtechnology2nded.rsc20050854046399.pdf
Dodał sobie autora.
Po żydowsku to gada.
Sam se znalazłem.
Z tego co sam mówi opera się na publikacjach książkach pdfach forach zamrożonych na 2019 rok.
Więc powinien to wypluć.
Cokolwiek on "mówi" nie jest sprawdzane pod względem wiarygodności. To znaczy on raportując ci, że opiera się na publikacjach z takiego i takiego roku NIE wskazuje ci stanu rzeczy, czegoś, co jest faktem. Może tak być, a może tak nie być. Mam wrażenie (może się mylę), że traktujesz chatGPT jako jakąś bazę wiedzy, z której on wyszukuje i podaje ci wyniki. Ale on tylko łączy znaki "na
Urywa się gdzieś w marcu.