Aktywne Wpisy

niepisowski +148
Jakie filmy możecie oglądać co roku a i tak by się Wam nie znudziły?
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
źródło: temp_file1609455030071207099
Pobierz
PodniebnyMurzyn +341
Chyba od czasu wyborów nie widziałem takiego zjednoczenia wykopków w j-----u rządu co teraz. No i dobrze, może niektórym się oczy otworzą, że nie ma rządów idealnych, a Tusk to żaden mesjasz, jak niektórzy tu jeszcze rok temu pisali xDD (powinni mieć odebrane prawa wyborcze tak btw)
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo

#pytanie #google #goolemaps #mapygoogle #sledzo #ciekawostki
źródło: 6a00d8341d219b53ef0240a481c913200d-pi
PobierzIle dajesz ¯\_(ツ)\_/¯
Jak Ci budżet pozwoli to na pierwszego elektryka rozważ mocno Hyundaia Ioniq. BMW i3 to też ciekawe auto. Nissan Leaf pierwszej generacji będzie tańszy i większy - ma swoje wady ale można się w nim zakochać od pierwszej jazdy.
@DavidPL2: potwornie mi się nie podoba wizualnie i ma wybitnie kiepską baterię, która degraduje się w zastraszającym tempie. ioniq i bmw i3 faktycznie kozak. Zobaczymy, jak na razie żona robi prawo jazdy XD
Brak portu CCS i aktywnego chłodzenia / podgrzewania baterii to duże minusy, ale przy mniejszych dystansach do 300 km nie stanowi to problemu. Z tą straszną degradacją baterii (mówimy o bateriach po 2013 roku) wcale nie jest tak źle (przeciętnie 1-1.5% na 10 tys. km), o ile nie były użytkowane w gorącym klimacie .
@DavidPL2: to właśnie słyszałem, że zupełna porażka.