Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

-34 zamówienia dodatkowe 35zł
-83 zamówienia dodatkowe 80zł (brakuje mi 30 zamówień)
GLOVO ZESTAWIENIE
Dzisiaj też będzie jeżdżone, swoją drogą jestem pod wrażeniem jak coraz częściej ludzie zamawiają nie tylko jedzenie, ale i zakupy z biedronki. Wczoraj na przykład wiozłem komuś paczkę lodu w kostkach. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z ciekawostek jeszcze, to wykop obiecał mi przysłać paczkę, za zepsuty tag #rzultykurier, więc na dniach pojawi się post i zrobimy sobie opening.
A tu memik z hiszpańskiej stronki, czyli kraju skąd Glovo pochodzi. Oryginalnie był podpisany: "Stanowisko i niewolnictwo", nie wiem czemu, ale mnie bawi, co by nie mówić jest trochę w tym prawdy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Miłego weekendu, na pytania odpowiem w miarę możliwości.
#rzultykurier #pracadodatkowa #glovo
źródło: orca-image--39786678
Pobierznie
zmieniłem w ustawieniach wypoku żeby nie korzystał z zewnętrznej przeglądarki.
Arkusze mam zainstalowane
Tak jak @JonkeJ nie masz arkuszy zainstalowaych zapewne więc dlatego Ci nie działa ¯_(ツ)_/¯
@a__s - czyli 12stak też do poprawki ;)