Aktywne Wpisy

shudini +550
Nudziło mi się wczoraj to wziąłem się za odświeżenie drzwi w piwniczce i jestem bardzo zadowolony z efektu, kilka godzin dłubania a wyszlo nawet spoko jak na amatora (ʘ‿ʘ)
#chwalesie
#chwalesie

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i tak miały służyć do zabijania Rosjan. 500 plus, zasiłki, pesele, darmowe zakwaterowanie, żarcie i pierwszeństwo w kolejkach za naszą kasę też mają służyć do zabijania Rosjan?
Oczywiście po wszystkim i odbudowie flagi Bandery będą powiewać żwawo na wszystkich obiektach na Ukrainie.
A teraz dalej zjedzcie mnie ludzie z genem frajerstwa.
#rosja #ukraina #wojna #polska #wolyn #banderyzm #bandera #banderowcy #ruskimir #bekazpisu #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
nie wiem o co się martwisz? że Orlen czy PGE czy inne firmy nie będą miały kontraktów? jak sobie nie załatwią to nie będą mieli, przecież to polityka,
zachodnie koncerny to sobie mogą pomagać pod warunkiem przyszłych kontraktów, mogą stawiać takie warunki,
my niestety nie jesteśmy w tak komfortowej sytuacji,
Zły zachód - jest
Bandera - jest
Cudowna Rosja - brak.
Jako oficer prowadzący mogę jedynie zaliczyć połowę posta, a więc będą 2 ruble.
Następnym razem postaraj wplątać w post coś co chwali Rosję np: Rosja dąży do pokoju albo, to nie nasza wojna, a Rosja sprowokowana przez NATO broni swoich obywateli.
Ja chcę korzyści dla Polski, a nie korzyści z Polski dla wszystkich dookoła. Ile jeszcze będziemy tyrać na cały świat?
@Ynfluencer: Dopóki ludzie będą wybierać do rządzenia takie osoby, jak Pisowskie miernoty.
Komentarz usunięty przez autora
no ale nie, zaraz frajerzy się zaczęli czepiać, polaczki cebulaczki, popsuli rynek bo zaczęli ich wozić ich za darmo i przyjmować do domów też za friko,
@Ynfluencer: #!$%@?ą federację rosyjską. To wystarczy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
No dobrze, a co Polska zyska jest Ukraina padnie i będziemy mieć Ruskich na całej wschodniej granicy? Co wtedy wygrywamy? Przymusowe wojo dla każdego mężczyzny? Konieczność patrolowania wschodniej granicy 24/7. Ciągle ataki hybrydowe, prowokacje na granicy. No tyle wygrać xD
@KosherForeskin: jak na razie to wygląda to tak że jedynymi obladzajacymi tutaj jestescie Ty i op, tylko że robicie z połykiem kacapom za kilka rubli. Tak dużo o tym piszesz że na bank musisz mieć doświadczenie.
Powiedz kto mi w tym momencie bardziej zagraża: bandera- cwel ktory zdechł ponad 50 lat temu a jego padło już dawno zeżarły
W dodatku Niemcy nam odpłacą za machanie im szabelką przed nosem przez prawie cały 2022.
Zmniejszenie populacji kacapów to największa korzyść dla Polski. Co Ty chcesz frytki do tego?
Propaganda zaślepiła wielu tutaj tak, że sprzedałby własną matkę, żeby pomóc przybyszom, rozbijającym się po darmowych hotelach. Zero zastanowienia.
Dobrzescie zaprogramowani, że od razu jak ktoś napisze cokolwiek, cokolwiek niezgodnego z narracja rządu pisowskiego i ukraińskiego to leci
@KosherForeskin: Ty hipokryto żałosny, przypomnieć ci co pisałeś?
@KosherForeskin:
Tyle o tym obciąganiu gadasz że jestem pewien że podniecasz się na myśl że mógłbyś #!$%@?ć parówę jakiemuś brodatemu wieprzkowi od kadyrowa albo innemu wojakowi
Można pomóc i pomóc. Oczywiście, że rozumiem konsekwencje potencjalne, że jest nam na rękę to, że to nie my musimy uczestniczyć w konflikcie (przynajmniej na razie, bo coś mi się wydaje, że nasz rząd to podpisze takie papiery jeśli to ustanie, że w razie następnego ataku się podłączamy).
Natomiast nie rozumiem jak rozrzucanie pieniędzy bez umiaru na prawo i lewo, stawianie wyżej uchodźców z Ukrainy
Natomiast wiesz w czym jest problem? W tym, że łatwo się manipuluje Polakami i oczywiście Polacy współczują "biednym uchodźcom" do tego stopnia, że Polak własnemu rodakowi jest w stanie skoczyć do gardła, żeby bronić biednych pokrzywdzonych. I jak wspomnisz coś o jakiejś
Nawet gdyby, to znaczy że po prostu nie zarobimy?
No straszliwa tragedia.
Za to unikniemy wspólnej granicy z rosją na całym wschodzie od kalingradu, przez białoruś, po ukrainę.
Unikniemy nie 3-4 milionów ukraińskich uchodźców, którzy po pierwszym szoku w większości wrócili do siebie po kilku miesiącach, ale 15-20 milionów, którzy
Bardzo ładnie. Tak właśnie ma być. Masz nie mieć mózgu i rzucać się na każdego kto choćby słowem zakwestionuje wspaniałość działań tego co wyprawia nasz rząd i nie wolno się nic odezwać.
Może być bez umiaru zadłużanie kraju, rozwalanie pieniędzy, kopanie Polaków, inflacja, rozdawanie wszystkiego na prawo i lewo, bo jak piśniesz choć słowo to mamy tabuny urobionych tumanów