Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Widać, że to pisało pryszczate dziecko
Grałeś w RE i tamta czerń jest czarna, czy widać piksele? (Pomimo, że RE jest świetny)
No pewnie nie grałeś i nie masz doświadczenia z VR jak sam napisałeś. Recenzja słaba, jakieś konkrety?
  • Odpowiedz
@majkkali: Piszę dzieciaczku, bo się przyebaueś do mnie w poprzednich komentarzach. Mam ogromną bibliotekę gier na VR poprzedniej generacji w tym mnóstwo gadżetów do samolotów, czy samochodów. Jakie Ty masz doświadczenie? Koleś, to że mam porównanie i ten cały Horizon to przereklamowana nuda, ładna nuda, albo Grand Turismo ma mechanikę jazdy z 2000 roku. Są gry fajne, ale to nie Horizon i GT.
  • Odpowiedz
@mustafas00 ja za to nie sądziłem że tyle.frajdy sprawi mi drums rock. grałem dzisiaj bez przerwy półtorej godziny czuję że jutro będą zakwasy jak skurewnsyn
  • Odpowiedz
@majkkali ale co ma moment skupienia do wady wzroku?

soczewki w VR maja symulowac wrazenie patrzenia w dal, soczewki od oka to pewnie max 10-15cm, wiec z wada -2, a nawet -3 bez problemu jestes w stanie grac w samych goglach bez dodatkowych okularow

w teorii problem moga miec duze wady plusowe i bardzo duze wady minusowe - soczewki Fresnela to soczewki symulujace patrzenie w dal,.mimo, ze ekranik masz 10-15cm od
  • Odpowiedz
@mustafas00: jak ty narzekasz na psvr2 to spoko, jak komuś się podoba to NIESPOKO NIE MOŻE CI SIĘ POODBAC WIDZIAŁEŚ TE CZERŃ?!!!!!! GUWNO GUWNO!!! NIE MASZ PRAWA SIĘ DOBRZE BAWIC

A na koniec cie piecze odbycicho bo cie wszyscy mają na czarnej xD

XDdddDd
  • Odpowiedz
@Ponury_przegryw: dodatkowo czy ja napisałem że nie można się dobrze bawić w psvr2? Napisałem @Ponury_przegryw proszę pana Sony wypuściło bardzo dobry sprzęt przehajpowany przez opłaconych jutuberow z przehajpowanymi grami Horizon i GT oprócz RE bo gra jest sztosik. Sprzęt jest spoko, ale gdzie wsparcie filmów VR? Oglądałeś kiedyś film VR? Pewnie nie. Ludzie mają pretensje że jak ja mogę chcieć filmy VR, dobrze że Sony dało te 20 gier
  • Odpowiedz
@mustafas00 ja mam wrażenie kolego że nie wszystkie wykopki umio w czytanie ze zrozumieniem i po prostu nie czają o co ci chodzi. jak dla mnie twoje opinie bardzo rzetelne, na tyle że po ich przeczytaniu zacząłem zauważać rzeczy o których piszesz a wcześniej nie zwracałem na nie uwagi. co nie zmienia faktu że wg. mnie jest to strzał w dziesiątkę już dawno nie miałem takiej frajdy z grania w jakiekolwiek
  • Odpowiedz
@mustafas00 wez idz byc przegrywem gdzies indziej. Czekales tylko jak OP zalozy jakis temat zeby mu dosrac, bo on tydzien temu dosral tobie, get a life. Ja jestem specjalista od VR wiec osadzam ze psvr2 jest przehypowane i nie macie prawa mowic ze wam sie podoba XD a sam tekst o niewolnikach mowi ze nie warto w ogole wchodzic z toba w jakakolwiek dyskusje.
  • Odpowiedz