Aktywne Wpisy

MG78 +162
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

Jakie ma znaczenie czy treści propagujące kremlowską propagandę postuje "roSSyjski troll" czy tak jak ty uważasz "Polski troll"?
@Bagienne_Ziele: A czy to ma jakieś znaczenie na tym portalu obsranym gównem? Naprawde? Chłopie poważnie ci radze, ochłoń troche. Ja rozumiem, że sie wczuwacie w role, ale to tylko wykop.
Ja to wszystko obserwuje z boku i śmieje sie z was.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bagienne_Ziele: Brawo Wy.
@Mr_3nKi_: W poprzednim wątku w którym z tobą dyskutowałem, byłeś przecież przekonany, że to "Polski troll" i śmiałeś się wszystkich wykopków "ŁYKAJĄCYCH TROLLA" i teraz nie masz pewności? przecież to ja chciałem żebyś udowodnił mi, że to nie jest roSSyjski troll xD
Ty i twoi kumple krzyczycie "Ruski troll", nie Ja. Dlatego mówie - udowodnij.. i tutaj zakończy sie rozmowe, bo to tylko twoje domysły, tak jak i moje.
Też mogę założyć nowe konto i trollować jako rusek. Dlatego zrobiłem wcześniej wpis, że niczym sie nie
@Mr_3nKi_: o jak pięknie znowu odwracasz kota ogonem haha
@Mr_3nKi_: no widzisz, to tylko twoje domysły, a moderacja bardzo szybko usunęła tych dwóch użytkowników, których broniłeś :)
@Bagienne_Ziele: Dobrze rozumiem? To Ty wraz z kumplami krzyczycie Ruski troll, ale to ja mam wam udowodnić, że nim nie jest? xD No dobra. Jesteś Pisowski trollem. Tak jest, bo ja tak mówie :)
Tak, banuja za trolling. Widać, że nowy tu jesteś xD I
Za to samo co @Grooveer (widziałem, że wcześniej byłeś zdziwiony, że dostał bana) czemu usunąłeś ten post? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bagienne_Ziele: Za trollowanie? Heloooł, dostał bana za trollowanie, ale to nie oznacza w żaden sposób, że był ruskim trollem. Ciężki z ciebie przypadek - naprawde xD
Nie dostał bana za bycie ruskim trollem, ale za zwyczajne trollowanie. Ty nie ucz ojca jak dzieci robić
@Mr_3nKi_: I w tym momencie kończę dyskusje z tobą xD
@Bagienne_Ziele: W koncu ( ͡° ͜ʖ ͡°)