Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
───────────────────
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
───────────────────

soldado +751
Za mną dwie operacje wycięcia węzłów chłonnych i nareszcie jakiś pozytyw: ostatni tomograf nie wykazał komórek rakowych. Lekarz postawił sprawę jasno: bez leczenia rak powróci. Więc zaczynam immunoterapię. Rano 3 tabletki wieczorem dwie i tak przez rok. Jedyny minus to poranna pigułka musi być przechowywana w lodówce a szukuje mi się kilkudniowa podróż. Muszę zakupić przenośną lodóweczkę na insulinę, tylko wszystkie oferty są z Chin i wysyłka trwa min kilkanaście dni. No
co z tego że mam:
- 1,88m wzrostu
- zawód który podobno jest dobry
- około 22-25k miesięcznie oszczędności
- zero kredytów, długów, zobowiązań
skoro mam krzywy ryj i nie umiem rozmawiać z kobietami - w moim przypadku już po prostu za późno na poprawę, czas minął, game over dla mnie.
Przygoda z założeniem konta na #tinder pokazała dla mnie że nawet dla kobiet najniższego poziomu (założenie teoretyczne, nie wiem jakie to są dlatego że nie miałem żadnych par i nie mam podstawy do porównań) jestem sklasyfikowany jako odpad genetyczny - ta jedna para raz na pół roku, dodatkowo przez przypadek (bo jak inaczej nazwać usunięcie pary po przywitaniu się przeze mnie), jest najlepszym tego dowodem.
Chciałbym żyć ale nie wiem czy w moim przypadku to jeszcze legalne. Przez samotność moja psychika ulega degeneracji, w końcu powyżej 30lvl człowiek jest oceniany nie przez dyplomy i papierki czy pieniądze a przez pryzmat posiadanej kobiety, domu i dzieci - u mnie tego nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #depresja #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@smutny_login: ni ma opcji żeby to nie był bajt.
Dobra robota, niezależność finansowa i mieszkaniowa, wzrost powyżej oczekiwanych.
Nawet gdybyś miał 30/40kg nadwagi + należał do zacnego grona rudych to bez problemu byś poznał kogoś nawet z krzywym, rudym i ulanym ryjem.
No
@smutny_login: troche ponad 3 lata i masz pierwszy milion xDD i ty się przy takim hajsie przejmujesz? jedziesz za granicę, wynajmujesz sobie jakąś nastolatkę 10/10 na chwile, potem wynajmujesz inną i czujesz, że żyjesz. w takiej sytuacji po cholerę ci jedna stała loszka która poczułaby to mityczne pożądanie? czemu się przejmujesz jakimikolwiek negatywnymi opiniami ludzi na temat tego że nie masz dziewczyny ani rodziny własnoręcznie spłodzonej? gdybym
@smutny_login: to #!$%@? ile Ty zarabiasz jak co miesiąc odkładasz 22 koła? Co to za bait? xDDD
@walkowery oczywiście, że to bait. Wystarczy, że powiedziałby lasce ile zarabia i nawet takiego cichego #!$%@? by sobie przygarnął. Za 5-8k miesięcznie miałby obciągarę na każde skinienie.
@Blaskun: a może mu chodziło, że ma 2,5k miesięcznie i 22k oszczędności? xDD
a chociaż poruchasz
@smutny_login: chlop jest doslownie w 1% top zarabiajaocych polakow i ma czelnośćtagowac przegryw XD
O #!$%@?, to Ty się przejmujesz oceną tępego, natalistycznego motłochu?
Poza tym, nie rozmnażaj się, nie ma w tym celu, ani sensu.
#antynatalizm
-172 cm wzrostu, czyli praktycznie niewidoczny dla kobiet
- zawód to już w ogóle pożal się boże
- pieniędzy nie mam bo wszystko mi zeżera inflacja i opłaty
- krzywy ryj (w tym i cofnięty podbródek)
- depresja a także napady lękowe przez towarzyszącą nerwicę
- nigdy nie byłem z kobietą
-lvl 24
Z czym do ludzi, moja psychika już dawno uległa degradacji do tego stopnia, że wypaliła się jak
A przecież jeżeli znajdziesz partnerkę to już nie jesteś samotny. ¯_(ツ)_/¯
Jeżeli nie możesz znaleźć z uwagi na wygląd, poprawiasz wygląd.
Jeżeli nie możesz znaleźć z uwagi na zaburzenia psychiczne, to jak mówiłem - psycholog, psychiatra itp.
Jeżeli nie możesz znaleźć kogoś z kim możesz się dogadać z uwagi na:
- autyzm/ADHD - to szukasz
Jeżeli ktoś ma poważne problemy ze znalezieniem partnera to jest spowodowane całokształtem wyglądu. To nie działa tak, że przechodzisz operację nosa i jest git. Jakbym wiedział co mam sobie zoperować i że będę wyglądał 8/10, a nie jak sztuczne dziwadło to może bym to zrobił.
Przy tym podryw to bułka z masłem
Ale myślę, że już awans z 4/10 na 6/10 to niebo a ziemia w kwestii szukania partnera.
@AlienFromWenus: Jako kobieta wypowiadasz się, że podryw to bułka z masłem? No ok.
@AlienFromWenus Uwierz mi, że mężczyźnie 4-5/10 dużo prościej jest zarabiać 20k, niż być szanowanym i kochanym przez kobietę.
W ostateczności, jeżeli dla Ciebie to za duży wysiłek, to faktycznie daruj sobie, bo jednak jako mężczyźni to niestety my jesteśmy tą płcią, która musi się starać (pajacować), więc dochodzi wysiłek umawiania się na kilkadziesiąt/kilkaset randek, wymyślania sposobu spędzania czasu a zajmowanie się rodziną, to jeszcze cięższy kawałek chleba.
@smutny_login: to pewnie wina systemu xD
I w sumie dam sobie rękę uciąć, że dla facetów jest tak samo. Jeśli nie jesteś upośledzony fizycznie (typu nie masz oka, ucha, masz garba itd). to jeśli weźmiesz specjalistę od wizerunku (a z Twojego opisu wynika, że możesz sobie na takiego pozwolić) to zrobi z Ciebie półboga. Więc przestań się
Co ma suma cierpienia co do oceny jakości życia? Raczej chodzi o proporcje szczęścia/przyjemności do cierpienia. Jeżeli w twoim życiu przeważa cierpienie, bo np. jesteś w terminalnej fazie raka, no to istnieje eutanazja, co prawda nie w Polsce...
OP powinien być szczęśliwy jak cholera nawet przy braku jakiegokolwiek partnera. Z resztą OP sobie wyidealizował to życie w związku bo go nie zaznał, a trawa u sąsiada jest zawsze
@smutny_login: chlop jest doslownie w 1% top zarabiajaocych polakow i ma czelnośćtagowac przegryw XD