Aktywne Wpisy

b_oski +221
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Matylda_Megara +32
94% dłużników alimentacyjnych to ojcowie, pozostałe 6% to matki.
Ja p------e...nie wyobrażam sobie tego. Jak można nie utrzymywać własnego dziecka, to jeszcze okradać jego matkę/ojca?
Mam w domu odwrotną sytuację, ale czego bym nie mówiła o matce moich pasierbów, to ona zawsze płaci, bez zająknięcia się, bo jak sama mówi - to jej dzieci, jej odpowiedzialność i jej wydatek.
A chłopaki mają i ojca świetnie zarabiającego i mnie, która również ich utrzymuję,
Ja p------e...nie wyobrażam sobie tego. Jak można nie utrzymywać własnego dziecka, to jeszcze okradać jego matkę/ojca?
Mam w domu odwrotną sytuację, ale czego bym nie mówiła o matce moich pasierbów, to ona zawsze płaci, bez zająknięcia się, bo jak sama mówi - to jej dzieci, jej odpowiedzialność i jej wydatek.
A chłopaki mają i ojca świetnie zarabiającego i mnie, która również ich utrzymuję,

Niewiarygodne dokąd ten Świat zmierza.
#4konserwy #bekazlewactwa #patologiazewsi #jedzenie #ciekawostki
źródło: 20230215_074819
Pobierz@Kapitalista777: Na rodzinę (najczęściej wielodzietną), a nie na osobę.
Bo przed kowidozą Morawiecki dopinał budżet handlowaniem "pakietami emisyjnymi" czyli analogicznym procederem tylko na wielką skalę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 5bquv5
Pobierz@Kapitalista777: jak PiS zostanie u władzy to cel z obrazka zostanie osiągnięty za 2 lata, bo nikt nie będzie miał pieniędzy na kilogram mięsa, a do tego będą braki w zaopatrzeniu w sklepaxh :)
Tak będzie, a teraz uklęknij przed swym panem
źródło: obraz_2023-02-15_131514702
Pobierz@HansLanda88: wiadomo, niewolnik powinien mieszkać w wielomieszkaniowym budynku z innymi niewolnikami i wychodzić tylko do pracy i najbliższego spożywczego. Jakiś wyjazd za miasto na weekend albo nawet parę godzin? Fanaberia. I do tego jak gdzieś pojedziesz samochodem to przecież nie zawsze będzie wiadomo dokąd, a to przecież sprzeczne z ideą absolutnej kontroli. Lockdown z powodu grypy, sraczki, czy cokolwiek innego
Po co narzucać limity na ubrania jak wysraczy przycisnąć Marki dla biedoty jak Gucci aby nie mielili rocznie setki kilogramów dobrych ubran
@zobq: No przecież o tym też pisałem:
zwykle stosuje się mnożenie przez współczynnik pomiędzy 0.3-1.2 aby określić "wartość" odżywczą danego białka.
nakaz wywola tylko opor, ale edukacja jak widac za wiele nie zmienia