Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Alzena +33
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co

Niewiarygodne dokąd ten Świat zmierza.
#4konserwy #bekazlewactwa #patologiazewsi #jedzenie #ciekawostki
źródło: 20230215_074819
Pobierz@xqwzyts: PISOSKIE MEDIA HOLENDERSKIE GRILLUJĄ SIKORSKIEGO!!!!111
Nie chcesz jeść mięsa, to go nie jedz.
xD
@everybodykombinerki: No tu akurat jest to bardzo proste, bo te bogate jednostki które najwięcej trują mogłyby łatwo zrezygnować z trujących luksowów całkowicie zbędnych do życia - jednak nie przeszkazda im to latać prywatnymi jetami na szczyty klimatyczne. Ale jak widać to ci nie przeszkadza, dlatego jesteś naiwnym kretynem. Dlatego szkoda czasu na ciebie.
Tymczasem idę upiec steka w moim ninja grill.
"Nie chcesz jeść mięsa, to go nie jedz"
Ja chcę, tylko problem w tym, że zwierzęta z których to mięso jest robione nie chcą i dlatego nie jem
@IlawaNidzica: wiadomo, jeśli statystyka przeczy naszym przekonaniom to tym gorzej dla statystyki. :>
@mroznykasztan: nie po to OP dostaje pieniążki od wiadomej partii i stara się jak może żeby teraz jakiś random z neta przyszedł i zadawał takie niewygodne pytania, kto pyta ten zdrajca, powtarzaj za OP'em Trzaskowski = komunizm, PiS = wolność, mięso, ubrania, loty samolotem
PS. Jakoś nikt
@IlawaNidzica: jedyne co zrobiłeś to próba odwrócenia kota ogonem. Nie zaskoczyłeś mnie.
@qwenti: no zależy jak liczyć bo jak kupisz trójpak gaci i pięciopak skarpet to może już wykorzystałeś limit.