Wpis z mikrobloga

@Kapitalista777: Jak takie coś przeżyją ludzie z wielkich miast? Brak samochodu? Tylko 8 nowych ubrań rocznie? Lot samolotem raz na 2 lata? Przecież jak wtedy będą się mogli pokazać i szukać atencji na social mediach jak będą musieli żyć jak "biedaki"? XD
  • Odpowiedz
Zawsze najłatwiej jest wskazywać

@everybodykombinerki: No tu akurat jest to bardzo proste, bo te bogate jednostki które najwięcej trują mogłyby łatwo zrezygnować z trujących luksowów całkowicie zbędnych do życia - jednak nie przeszkazda im to latać prywatnymi jetami na szczyty klimatyczne. Ale jak widać to ci nie przeszkadza, dlatego jesteś naiwnym kretynem. Dlatego szkoda czasu na ciebie.

Tymczasem idę upiec steka w moim ninja grill.
  • Odpowiedz
@Krupier: poza Europą to szkodzi bardziej tylko USA. Europa jest na drugim miejscu. Nie wyskakuj tu ze statystyka o tym jak to Azja wyrzuca nasze śmieci i emituje co2 w fabrykach postawionych przez zachodnie firmy
  • Odpowiedz
Nie wyskakuj tu ze statystyka o tym jak to Azja wyrzuca nasze śmieci i emituje co2 w fabrykach postawionych przez zachodnie firmy

@IlawaNidzica: wiadomo, jeśli statystyka przeczy naszym przekonaniom to tym gorzej dla statystyki. :>
  • Odpowiedz
Jak wg Ciebie prezydent miasta może podpisywać zobowiązania w imieniu Polski?

@mroznykasztan: nie po to OP dostaje pieniążki od wiadomej partii i stara się jak może żeby teraz jakiś random z neta przyszedł i zadawał takie niewygodne pytania, kto pyta ten zdrajca, powtarzaj za OP'em Trzaskowski = komunizm, PiS = wolność, mięso, ubrania, loty samolotem
  • Odpowiedz
@Noniusz: kurde śmiejesz się ale to naprawdę do tego te działania dążą. Żeby mieć niewolników do roboty ale takich którzy wierzą jeszcze że to wszystko dla ich dobra -> posiadanie samochodu? Po co jest zbiorkom. Posiadanie domu, nieruchomości? Po co przecież lepiej wynajmować, przecież jest mniej zachodu i kłopotów jak nic nie posiadasz. Wakacje w ciepłych krajach? Po co bajoro nad zalewem w Polsce też spoko xDD
PS. Jakoś nikt
  • Odpowiedz
po prostu oszczędziłem Ci niepotrzebnego szukania liczb, których nie umiesz zinterpretować

@IlawaNidzica: jedyne co zrobiłeś to próba odwrócenia kota ogonem. Nie zaskoczyłeś mnie.
  • Odpowiedz
a tak na marginesie, to ludzie serio kupują wiecej niz 8 nowych ubran rocznie?

@qwenti: no zależy jak liczyć bo jak kupisz trójpak gaci i pięciopak skarpet to może już wykorzystałeś limit.
  • Odpowiedz
@Asd15: licząc bielizne to ta, ale ja kupuje moze 5 sztuk ubran rocznie i mam pełną szafe, bo mi szkoda wyrzucic dobre spodnie w których nie chodze xD a sadzac po tej grafice to przecietny czlowiek musi kupowac 20-30
  • Odpowiedz