Aktywne Wpisy

Charlie666 +31
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
teddyef +828
Znowu aktualne
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej

#komputery #ram
Celem potwierdzenia czy w ogóle posiadasz wolne banki pamięci.
Jak i taktowania jakie było by ci potrzebne.
Obecnie te "powinny" pracować na częstotliwości 2400MHz, także całkowitym bez sensem jest brać jakieś o czestotliwości 3600MHz, jeśli ich częstotliwość zostanie dostosowana do wolniejszych kości a będą one znacznie droższe niż jakieś 2666MHz czy 3200.
Płyta
Procesor
6-7 Generacja procesorów intela.
Obecnie osadzony jest i7 6700k.
Niestety moja wiedza z zakresu częstotliwości pamięci zaczyna się dopiero od 10 generacji i o niej mógłbym ci trochę opowiedzieć.
Zgaduję, że starsze modele procesorów mogą mieć jeszcze gorszą sytuację z częstotliwością pamięci niż
Się odniosę do tego fragmentu, bo jest dokładnie odwrotnie. Ogólnie nie ma większych problemów z 3600-4000 MHz (oczywiście 1:1), to w nowych CPU bywa gorzej (Gear 1 / 2, blokowanie napięcia SA i tym podobne atrakcje).
Miałem generację i7 2600, czyli drugą - ale tam jest inna sytuacja, bo te pracowały na pamięciach typu DDR3 i przeskoczyłem nie dawno na generację 12.
A dokładnie na celerona G6900 ;D
Który jest procesorem dwurdzeniowym/2wątkowym.
Takiego sobie "upgrate" zrobiłem na procesor do zastosowań